1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Fifa 13

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mateusztb, Sierpień 5, 2014.

  1. mateusztb

    mateusztb Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !
    Mam przerobioną konsolę i mam problem z fifą 13. Wczoraj poczytałem na necie ,że w sklepie mozna kupic jakis inwestorów w tym sklepie to zarejestrowałem się tam.Zrobiłem dwa zadania w tym EAS coś tam ,a potem przed meczem cały czas mi wywala grę i wyskakuję ,żeby przetrzeć płytę szmatką(nawet to robiłem ,ale nic nie pomogło). Odkryłem również ,że jak się nie łącze z xbox live to oczywiście nie łączy mi się ze sklepem ani nic ,ale nie wywala mnie przed meczem ani nic. Jak jestem połączony z xbox live i tam mogę robić zadania to jak się włączają te zadanka na pkt. np. podania do bramek itp. ,a gdy już chcę kliknąć "start" to oczywiście wyskakuje ten błąd ...
    Usuwałem pamięć podręczną i nawet te pliki związane z fifą. Jeżeli chcę zainstalować fifę na dysku to przy 29% wywala ,że jest płyta niby zabrudzona albo coś ...
    Chciałbym dodać, że jednak po odłączeniu xbox live i nawet wyłączeniu xboxa to i tak błąd powraca z tym czyszczeniem płytki ..

    Przez bardzo długi czas wszystko działało ,a jak zabrałem się za te EAS FC to wszystko się spierniczyło ..
    Zrobiłem nawet nowe konto na xboxie i dalej ten sam błąd ..

    Da radę ,żebym mógł jeszcze pograć w tym EAS i porobić zadania ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. @siwy

    @siwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Źle nagrana płyta jeśli czyszczenie pamięci nie pomaga albo kiepski już laser
     
  4. mateusztb

    mateusztb Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox ma już ze 4 lata, może i źle nagrana płyta, ale to nagle przestało działać :/
    A w reszcie gier nie mam żadnych problemów - czyszczenie pamięci już robiłem.

    Edit:

    Dodam, że ten błąd wyskakuje to jest napisane, abym przeczyścił dysk, a nie płytę .. Wyciągnąłem go - przeczyściłem, bo był trochę zakurzony i nic ..

    Edytuj swoje posty, bo polecą pkt - #Jabar
     
  5. @siwy

    @siwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może w środku kurz jest :) Płyta cd czy DVD to dysk danych. Musisz coś więcej napisać. Jaka przeróbka jest napędu. Jaką nagrywarką nagrywane, czy nośnik jest świeżo wypalony. Sprawdź u kogoś czy działa. Nagraj jeszcze raz poprawnie
     
  6. mateusztb

    mateusztb Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm ...
    Ale nie wiem co tu napisać. Mój brat pojechał do jakieś ziomka i on tam mu przerobił, a tą gre też kiedyś kupił u niego, pes'y też u niego kupuje, więc ja tego nie nagrywałem - tylko ten gościu.
     
  7. Rys97

    Rys97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    z mojego punktu widzenia gra jest źle nagrana
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    płytka do kompa i przeskanuj ją programem abgx360, jeśli wywali jakiś error to znaczy że płyta źle nagrana.
     
  9. mateusztb

    mateusztb Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na końcu wyskakuje "Verification failed" - czyli jednak źle nagrana płyta ?
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Fifa13 ma CIV'a ... jaką wypalarką palona płyta ??
     
  11. mateusztb

    mateusztb Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra była kupywana u jakiegoś ziomka, więc nie wiem ..
     
  12. @siwy

    @siwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już mówiłem co musisz zrobić nagraj jeszcze raz albo sprawdź u kogoś
     
Wczytywanie...

Poleć forum