1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Fifa 13

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Byku, Listopad 30, 2012.

  1. Byku

    Byku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , właśnie zakupiłem grę Fife 13 , od razu chciałem pograć ale wysakuje mi błąd gry i nie wiem o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Problem z Fifa 13

    Szczegóły potrzebne? Jak ma Ci ktoś pomoc jak nie wiadomo o co chodzi?
    1. Oryginalna gra?
    2. Jaka konsola?
     
  4. Byku

    Byku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    post pod postem

    1. Tak , prosto że skelpu
    2. XBOX 360 Slim

    Pomoże ktoś?

    Nie pisz post pod postem, korzystaj z opcji edycji! #ESLORD
     
  5. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Problem z Fifa 13

    jaki blad ?

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Byku

    Byku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Błąd Gry:

    1. Wyczyść płytę miękką ściereczką
    2. Uruchom ponownie konsole
     
  7. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    post pod postem

    Jaki błąd?

    To masz chłopie coś z napędem. Reklamacja.



    Alert Nie pisz post pod postem. Korzystaj z opcji Edycji! WARN
    #ESLORD

     
  8. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    niekoniecznie.U mnie wszystkie kopie zapasowe normalnie chodzą a oryginalny Call Of Duty: MW3 mam taki sam błąd jak kolega co założył temat.
     
  9. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Problem z Fifa 13

    Ale chłopak ma prosto ze sklepu. Nie przerobiona.
     
  10. Byku

    Byku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszystkie gry działają tylko fifa nie dziala ;/
     
  11. BERTA222

    BERTA222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdansk, Poland, Poland
    a zainstalowac idzie na dysk czy pena??
     
  12. Byku

    Byku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem nie znam się ;/
     
  13. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Problem z Fifa 13

    Ty sam nie wiesz czego chcesz. Nikt Ci nie pomoże.

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  14. kacperfcb

    kacperfcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oss,Holandia
    Upewnij sie, ze xbox stoi prosto:), u mnie zadzialalo :D
     
  15. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Problem z Fifa 13

    U mnie jest krzywo i działa :D
     
  16. kusasfull

    kusasfull Banned

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    Ja ***** jak można nie wiedzieć jak grę zainstalować -.-
     
  17. BERTA222

    BERTA222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdansk, Poland, Poland
    widocznie można :eek:range:
     
Wczytywanie...

Poleć forum