1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z fifa 15 i nba2k15

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pyrographic, Październik 21, 2014.

  1. pyrographic

    pyrographic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam Xbox360 arcade LT3.0 wczesniej nagrywałem sporo gier wszystko pieknie chodziło (miedzy innymi GTA V, Fifa14 w która grałem codziennie przez internet) ale teraz chcialem nagrac fife 15 i nba2k15 zadna z tych gier nie działa sprawdzałem abgx i pliki niby ok. W nba wyskakuje komunikat, że dysk nie jest obsługiwany a fifa 15 ma problem ze szmatka. Nagrywam na verbatimach przy pomocy burnermax (nie posiadam ihas ale moja nagrywarka jest obslugiwana przez program) i imgburn.

    Prosze o pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. timeless

    timeless Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    Ja mam ten sam problem ze skyrimem oraz bioshockiem - nieobslugiwana płyta przy skyrimie i ściereczka w bioshock infinite. Obie gry sa RF. Nie rozwiazałem nihdy problemu niestety (pobieralem inne wersje z internetu, nagrywalem kilka razy) dlatego podpinam się do kolegi :)

    EDIT: Odnośnie Bioshock Infinite już znalazłem odpowiedź - trzeba miec iHASa.
     
  4. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Może już ihasa trzeba do tych gier. Ale czy nie warto kupić tego ihasa wydając na niego 100zł a po wypaleniu 1 gry np. FIFA 15 zwraca się zakup i zostaje w kieszeni jesteś 80-100zł.
     
  5. timeless

    timeless Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    No ja w tym momencie nagrywam czymś takim

    Mogę sobie dokupić do PC iHASa, jeśli to rozwiąże problemy z nagrywaniem gier to jak najbardziej :) Tylko jakiego kupić? Coś takiego może być?

    Na tą chwilę mam wszystko poustawiane, w sensie, przepuszczam pobrany obraz przez agbx'a i nagrywam IMGBurnem. Czy po zmianie na iHASa trzeba będzie 'kombinować' bardziej? Jeśli jest jakiś poradnik na forum to prosiłbym o link, bo nie moge znalezc.
     
  6. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Jeśli dobrze pamiętam to rewizję B trzeba mieć (chyba)
     
Wczytywanie...

Poleć forum