1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z filmami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez albert622, Maj 6, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. albert622

    albert622 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Gdy wkładam ściągnięty film i chce go otworzyć wyskakuje błąd a gdy odtwarzam oryginalny film np. Wanted z gazety to normalne odtwarza Czy można nagrać film tak aby normalnie odtwarzał jak te z gazety. Jestem nowy i proszę o wyrozumiałość .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karol5589

    karol5589 Banned

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Wlasnie, ja tez sie tym zawiodlem kiedy kupilem xboxa. On odtwarza tylko formaty DVD. ;/ Te z gazety maja wlasnie taki format.
    Jak chcesz zeby ci z internetu odtwarzal to sciagaj dvd lub przerabiaj programem.
     
  4. albert622

    albert622 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok Dzięki . A jaki program polecasz do konwertowania ?
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    odtwarza kazdy format... przynajmniej wiekszosc, tylko trzeba byc podlaczonym do neta i konsola pobierze sobie kodeki i bedzie wszystko dzialac
     
  6. karol5589

    karol5589 Banned

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Kolego to nie Allplayer. ;D
    Ja jestem caly czas do neta podlaczony i mi jakos kodekow nie pobiera tylko wywala blad jak jest inny format oprocz dvd. A co do zapytania Converter Pro jest ok.
     
  7. albert622

    albert622 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ja dopiero jak coś to będę miał router dopiero za rak :/ . A nie da się jakoś tych kodeków z neta ściągnąć ?
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Można oglądać .avi .wmv DVD, można podłączyć pendrive i z niego oglądać, sterowniki ściągniesz z live po podłączeniu filmu i wejściu w niego jak nie będzie kodeków to będzie chciał pobrać z netu. Musisz miec konsole podpietą do neta niestety
     
  10. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jak sie nie znasz to sie nie odzywaj i nie wprowadzaj ludzi w blad dobrze?? sam ogladam filmy NAGRANE na plyte a nie kupione i jakos dzialaja tylko konsola musiala pobrac kodeki,
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jednym dzialaa bez podlaczenie do netu drugim nie
     
  12. albert622

    albert622 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taką opcje w telefonie ze mogę z fona zrobić router . Ale zanim podłączę się do neta muszę kupić ten kod do Xbox live ?
     
  13. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie router, a modem i jaki to telefon bo nie w kazdym ta opcja dziala bez instalacji softu na kompie wiec to nie zadziala na xboxie z reszta przy necie mobilnym mozna zapomnieć o wygodnym graniu
     
  14. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Kolejny geniusz się znalazł bez podłączenia do sieci nie da rady, co do użycia telefonu jako modemu to przecież masz normalnego neta bo piszesz z nami starczy kupić kabel RJ45 skrętka i podłączyć PC z konsolą i po konfiguracji masz neta kabel kosztuje jakieś 0,50 zł za 1m, i nie musisz kupić golda dostaniesz go na miesiąc za free jeśli nikt wcześniej się nie podłączał.
     
  15. albert622

    albert622 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuje zrobić ten router z telefonu ( Mam Samsunga galaxy3 z androidem) i pobrać te kodeki a co jeszcze muszę pobrać aby potem znów się nie łączyć z netem ????
     
  16. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    modem nie router to jest różnica :) a pobrać to włącz film avi z pendrive i sam pobierze kodeki i tyle ci starczy chyba że chcesz jakieś gry albo coś , ale z netem z komórki to wieki zajmie pobieranie gier.
     
  17. albert622

    albert622 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co można jeszcze pobrać z xbox live ?
     
  18. kazzior

    kazzior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ..::Poznań::..
    od siebie mogę dodać że nasze koocki potrafią odtworzyć skonwertowane filmy w formacie HD mp4 :D jakość nie poraża ale lepsza niż avi czy divx takie mini HD ale na x działa a to najważniejsze
     
  19. beatamycha

    beatamycha Banned

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    ja też mam z tym problem, odtwarza tylko wmv, inne formaty nie pojda, ktoś mi kiedyś polecił TVersity, ale to musisz miec podłączony xbox do switcha i komp, nie trzeba filmów nagrywać na plytki tylko z kompa na xboxie odpalasz, ale w googlach wszystko na ten temat pisze, oczywiście łatwiej jest przerobić film na wmv np programem: Allok Video to MP4 converter i zgrywać na pendriwa a potem z niego odtwarzać:)
     
  20. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wypraszam sobie kolego tego geniusza.
    Powtorze jeszcze raz moze zrozumiesz:
    Jednym działa odtwarzanie filmow avi bez ciaglego podlaczenia do live (wystarczy raz sciagnac kodeki) drugim nie (musza byc caly czasz podlaczeni do live)
    TYLE W TEMACIE
     
  21. Michal1505

    Michal1505 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    xbox nie odtwarza filmow xvid dvix niestety
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum