1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z firefoxem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez anchelutte, Sierpień 17, 2010.

  1. anchelutte

    anchelutte Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie wiedzialem gdzie sie z tym zwrocic mam problem z wyskakujaca tabelka podczas pisania czegokolwiek na forum.

    Wyglada to tak jak na fotce [​IMG]

    Gdziekolwiek bym nie pisal po paru literach wyskakuje ta tabelka i po nacisnieciu close strona wraca na glowna.

    Moze ktos mial taki problem i sie go pozbyl bo jest to strasznie uciazliwe.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ecko

    ecko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie masz czasami wgranego jakiegoś dodatku do rapidshare??
     
  4. anchelutte

    anchelutte Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam dodatek do sprawdzania linkow z rapida ale to sie pojawilo niedawno a dodatek juz troche uzywam, pewnie to przez to cholerstwo.
     
  5. ecko

    ecko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wyłącz go i daj znać
     
  6. anchelutte

    anchelutte Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wylaczylem greasmonkey i juz nie wyskakuje ale znow linki od rapida mi nie podswietla. Cos za cos - dzieki ecko za rady.
     
  7. grykom

    grykom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No tak czy siak, dziwne trochę, że takie okienko wyskakuje, nie ma do tego dodatku opcji ustawień? Być może wywołujesz owe okienko nie wiedząc o tym (np. skrótem klawiszowym?)
     
Wczytywanie...

Poleć forum