1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z firmware napedu 83850c - lt 3.0 ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kushiro, Czerwiec 12, 2012.

  1. Kushiro

    Kushiro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam jeden problem, po podpieciu napedu xboxa pod pc i wgraniu nowego firmware jedyny nowy jaki jest mozliwy do wgrania to LT 1.1. W internecie znalazlem artykol ze ten naped po updatcie softu konsoli przechodzi na inny firmware mozliwy do wgrania ( chyba 0251 LT 3.0 ). Moje pytanie co zrobic w tej sytuacji, poki co naped ma lt 1.1, a soft w konsoli jest jednym ze starszych ( ten z wyodrebniony z GOW 3 ). Co zrobic by odpalic na nim gry z XGD 3? Dodam ze na necie praktycznie nie gram.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Najpierw wgrywasz OFW do napędu potem dash i na końcu LT 3.0
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. Kushiro

    Kushiro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam kolejny problem przy próbie wgrywania nowszego dashu do konsoli wywala błąd obojetnie czy dash jest na płycie czy na pendrive lub gdy xbox podpięty jest pod net. Co moze byc przyczyną ?
     
  6. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Spróbuj wrzucić dasha 13599 od razu.Jeżeli po tym się nie będzie dało to musisz wgrać oryginalny firmware, zaktualizować i wgrać LT+
     
  7. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Aktualizacje nie przejdą, miałem ten sam problem przy jednej z konsolek.
    W konsoli siedzi dash, który obsługuje FW 02510C, a Kushiro ma wgrany stary LT1.1, który bazuje na 83850C.

    Wniosek? Wgraj OFW ( 02510C ), następnie zaktualizuj dashboard do wersji 2.0.14719.0 i na samym końcu LT3.0.
    Gwarantuje, że wszystko będzie działać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum