1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z firmware, powrót do oryginalnego

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ajQju, Grudzień 4, 2012.

  1. ajQju

    ajQju Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, niedawno zakupiłem konsole xbox 360 jedną z pierwszych bo bodajże z 2006 roku. Okazało się że ktoś wcześniej rozbierał w niej napęd bo jest pocięty jak by ktoś nożycami do blachy ucinał.Oczywiście o tym mnie nie ponformowano, dowiedziałem się tylko że jest przerobiona.
    Napęd to toshiba.
    Teraz pożyczyłem kinect , zakupiłem zasilacz z przejściówką ale po podłączeniu woła aktualizację.
    Zrobiłem tak jak pisało o aktualizacji jednak po chwili przerywa i wyskakuje błąd E66.
    Co teraz mam zrobić ?? Jak przywrócić ją do oryginalności i wgrać oryginalny soft?? Na przeróbce mi wcale nie zależy.

    Bardzo proszę o pomoc i napisanie co krok po kroku zrobić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fellert

    Fellert Guest

    Zły firmware wrzucony prawdopodobnie spoofowany był napęd na jakiś inny.
     
  4. ajQju

    ajQju Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I co teraz mam zrobić ?? jak wgrać oryginalny bo co próbuje aktualizacji różnych to błąd E66 i jak teraz wgrać właściwy ?
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Prawdobnie sporf napedu inny niz fabryczny. Sprawdz czy jakies gry wogule czyta. Jak ta to dobrze bo klucz jest w napedzie. Czy byl sporf czy nie dowiesz podlaczajac naped do kompa w programie jungleflaher. Moze byc wgrany tez zly soft. Poradniki wpisz w search flash nazwa napedu. Z 2006 to szkoda nawet kombinowac . Rrod juz za rogiem o ile juz nie byla tak naprawiana spisobem domowym lub serwis
     
  6. ajQju

    ajQju Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyta płyty oryginalne bez problemu, nawet i jakąś kopię też czytał, chodzi ładnie dlatego chciał bym wgrać odpowiedni soft może podziała jeszcze.
    Mam szukać jakiegoś softu do tego napędu czy zmienić ten dashboard czy jakoś tak ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum