1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z flagą na gametag

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Fenen, Listopad 29, 2010.

  1. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
    Siemka mam problem gdyś jak wejdziecie na gametag moj : fenen . on MGC :: MyGamerCard.net Xbox Live Profiles to jest flaga UK a nie polska :/ jak to zmienic bo w konsoli szukałem na stronie live szukałem i nie moge znaleść :p pomoże ktoś krok po kroku co i jak? W zamian za pomoc moge dac tylko Dziękuje :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pitek17

    Pitek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W ustawieniach... Tam masz do wybrania kraj...
     
  4. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
    Tym tyko pod konsola to dashboard Ustawienia system> Zmień region

    ;)
     
  5. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
    Hmm ale gdzie jest to Ustawienia system> Zmień region bo na stronie i w konsoli szukam i nie mogę znaleść
     
  6. stefooo

    stefooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ostatnia zakładka bodajże,ustawienia systemu i poprostu zmien region na Polske.
     
  7. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Musisz to zrobić z poziomu konsoli. Wchodzisz w ostatnią zakładkę "Ustawienia", tam znajdziesz "Region" i zmień na PL.
     
Wczytywanie...

Poleć forum