1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

==Problem z flashem napedu BENQ==

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez muniek131, Styczeń 31, 2010.

  1. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Witam!
    Mam problem z flashowanie napędu BENQ 64930C. Czytałem artykuł $offtopic, ale komp w ogóle nie wykrywa napędu. Pokazuje się napis "No drive detected!". A jak chciałem instalować sterwoniki VIA to nie chcą się instalować ;/. Proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  4. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Jakby ktoś napisał jak to zrobić bym był wdzięczny ;)
     
  5. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    daj to komuś co się zna , bo może się coś spierniczyć . chyba że lubisz wyzwania
     
  6. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Dobra już po sprawie. Podłączyłem kabel SATA do 1 i dlatego nie wykrywało napędu. Dalej do 0 i jest OK. Tylko przeflashowałem napęd z otwartą tacka. Stało się coś? Od razu mowię, że FORZA 3 chodzi normalnie.
     
  7. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    jak czyta gry tzn że jest ok a to że tacka była wysunięta nic nie psuje :D
     
  8. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    No to super. Dzięki za odpowiedzi. Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum