1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z flashem napedu Samsung

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez adidas2009, Marzec 30, 2010.

  1. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Mam problem otoz kilka razy w zyciu robilem flash samsunga, nie mialem zadnych problemow a teraz mam. Mam "nowa" plyte glowna w PC (wczesniej mialem nForce 5) na chipset'cie AM690 i gdy podlaczam naped do PC jest on normalnie wykrywany ale DosFlash go nie widzi, ani pod systemem tez go nie widac :(, ma ktos pomysl co moge zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    mam tak samo na nowym kompie dlatego robie to na starym,nic z tym sie zrobić chyba nie da.
    Tzn ja mam tak ze w JF go widać ale w Dosflashu nie da sie odblokowac napędu,na starym PC jest normalnie
     
  4. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    A jest jakis inny program typu DosFlash?
    Ma ktos moze namiary na jakiegos "samoroba" LT pod Samiego?
     
  5. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    iprep oprócz dosflasha
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Potrzebujesz innego kontrolera nie zrobisz widocznie. Jak dosflash nie wykryje to nic nie wykryje
     
  7. ZigUS

    ZigUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Możesz jeszcze spróbować odłączyć od płyty gł. wszystkie dyski twarde oraz napędy: dvd, cd, fdd, i podłączyć tylko napęd Xa (samsunga).
    i odpalić DosFlash-a przez USB.

    {{ u mnie śmiga }}
     
  8. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Tak tez kombinowalem
     
  9. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Obawiam się że musisz sobie kupić kontroler. Za 3 dychy wyłapiesz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum