1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z flashem , nie czyta płyt

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez osa569, Grudzień 21, 2011.

  1. osa569

    osa569 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , kupiłem xboxa przez internet . wszystko jest , działa i ładnie wygląda . Napisane było że to lt.1.9 . Jednak konsola nie chce mi przeczytać Crysis-a 2 . Jak wkładam płyte to zamiast pisać "zagraj w grę" pisze "odtwórz DVD " tak jagby miało czytać film . Problem jest bardzo denerwujący . Bo nie czyta też Alan wake , cod black ops , metro 2033 i innych gier . konsole kupiłem dla crysisa i alana wake a nie mogę pograć . Z góry dziękuję za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    skoro te gry ci nie chodzą to napewno nie masz lt 1.9
    zgłos reklamacje
    no chyba ze gry źle nagrałeś
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Najprawdopodobniej nie masz lt1.9 ponieważ te gry które podałeś mają AP25 a do działania potrzebny jest lt1.9, jeśli chcesz teraz aktualizować to najnowszy jest LT+2.0 a niebawem wychodzi LT+3.0 więc lepiej się wstrzymać z aktualizacją.
     
  5. osa569

    osa569 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale gears of war 2 mi czyta , tak samo f1 2010
     
  6. osa569

    osa569 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może mi ktoś powiedzieć o co tutaj chodzi , czyta mi wszystkie oryginalne gry i połowe przegrywanych . Alan wake powinien działać na jednych z pierwszych flash-ów , tak mi się zdaje .
    Prosze o pomoc :(
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    obniż wave to powina pójść każda z xgd2 programem wavepatcher. nie działa na gry ap25 black ops
     
  8. osa569

    osa569 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak to się robi , bo się nie znam za bardzo , nie usunie mi flasha ?
    no i mam jeszcze jedno pytanie jak sprawdzić jakiego LT mam ?
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    lt w jungleflash i napęd wpiety do pc z xa, programami np ppf-o-matic3.exe
     
  10. osa569

    osa569 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie zrobie tego raczej , bo jak coś pójdzie nie tak to brat mnie zabije , jeśli przerobie konsole na lt.2.0 to powinno pomóc ?
    bo myśle że przeróbko się ******a i coś jest nie tak , bo skoro czyta mi np. Medal od Honor (te najnowsze) to czemu nie chce mi przeczytać alana ;/
     
  11. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    za niska przeróbka obniż wave, jak przeróbisz ogień zadziała wszystko o ile się z live nie łączyłeś woguleś do grudnia
     
  12. osa569

    osa569 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie łączyłem się z netem . Czyli jak przerobie powinno wszystko byc ok tak ?
     
  13. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    tak xgd3 i inne śmigają o ile nie masz dasha 14xxxx
     
Wczytywanie...

Poleć forum