1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z flashem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MaYoRkUpRiCz, Grudzień 15, 2011.

  1. MaYoRkUpRiCz

    MaYoRkUpRiCz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jasło
    siema
    mam problem z flash-owaniem napędu Hitachi GDR-3120L (v47). kiedy go podepnę pod proba i kompa i wybiorę odpowiedni port to pokazuje tam ze napęd to hitachi, ze klucz jest taki etc. Po kliknięciu send B-mode wyskakuje ze jest DONE ale później na dole w logu pisze ze nie znaleziono napędu hitachi. próbowałem wiec tam u góry w prawym rogu gdzie jest lista napędów dać SCAN. Po kliknięciu jf się wiesza i nie da się nic z nim zrobić. Próbowałem tez inaczej tzn wyszukiwałem tego napędu w menadżerze urządzeń, gdy go znalazło i go włączyłem, nie dało się wgl włączyć JF, włączył się dopiero gdy całkowicie odpiąłem napęd od kompa.
    Moze wie ktoś jaka jest przyczyna i co robić? z góry dzięki za informacje:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MaYoRkUpRiCz

    MaYoRkUpRiCz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jasło
  4. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Masz jakas plytke z gra w tym hitachi?

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  5. MaYoRkUpRiCz

    MaYoRkUpRiCz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jasło
    nie napęd jest pusty, wgl zdjąłem z niego obudowę tacka wysunięta. dodam ze na tym samym kompie robię flashe liteonow bez problemu
    nie wiem może to wina tego, że kabel SATA podpinam bezpośrednio do płyty głównej a nie przez jakaś kartę PCI...
     
  6. MaYoRkUpRiCz

    MaYoRkUpRiCz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jasło
    jakimś cudem w końcu się udało, temat do zamknięcia ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum