1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z flashem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez przemek11, Marzec 6, 2012.

  1. przemek11

    przemek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jako ze to moj pierwszy post na tym forum chcialem wszystkich serdecznie przywitac
    Mam problem probuje sflashowac swego starego xboxa mam naped liteon 93450c z wgranym lt 2.0 chce wrzucic 3.0 w jf wyswietla mi cos takiego
    [​IMG]
    i teraz pwinienem kliknac WRITE ale gdy klikne wyskakuje mi Drive returned to invalid status !

    Invalid Status 0x80 co robie nie tak ? pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    spróbuj przycisku INTRO/DEVICE ID
     
  4. przemek11

    przemek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    wraca do takiego stanu jak na screenie powyzej
     
  5. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Wylacz raid w biosie.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  6. przemek11

    przemek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    w biosie nie znalazlem takiej opcji

    mozna tylko cos przelaczyc z IDE na RAID ale caly czas mam IDE
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zrób jeszcze raz Litwin erase. Jak dalej nic to dosflashem

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  8. przemek11

    przemek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    udalo sie przez jf problem byl w tym ze nie usunelem pliku msraid czy cos takiego z systemu dzieki wszyskim za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum