1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z flashowaniem w Jungle Flasher

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kris304, Styczeń 17, 2013.

  1. Kris304

    Kris304 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    <NSW>
    Witam wszystkich, mam pewien problem z flashowaniem w Jungle Flasher. Otóż po podłączeniu napędu program w ogóle mi go nie znajduje. Grzebałem w biosie i niestety nic to nie dało... Sterowniki płyty głównej odinstalowałem, program uruchamiam jako administrator, i niestety nic nie pomaga. Ktoś może wie co jest nie tak? Druga sprawa jest taka że po załadowaniu klucza napędu obok napisu DVD Key widnieje napis n/a, a powinna być informacja o wersji napędu. Może to coś nie tak jest z kluczem? Moj napęd to Lite-on, a płyta główna to VIA. Będę wdzięczny za wszelką pomoc

    Alert Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków, następnym razem będą pkt.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Problem z flashowaniem w Jungle Flasher

    Kliknij intro do skutku albo dosflash masz klucz wiec nie będzie problemu w razie jak byś ubił napęd

    HTC Desire HD @ Tapatalk 2
     
  4. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    albo próbuj na windows xp (na 7 są problemy)
     
  5. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    U mnie na 7 wszystko śmiga jak należy.
    W biosie na bank zmieniałeś ustawienia SATA z ENCHANCED na COMPATIBLE ??

    Pozdrawiam !
     
Wczytywanie...

Poleć forum