1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z flashowaniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bobi15, Kwiecień 6, 2010.

  1. bobi15

    bobi15 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    HEj jak w temacie mam problem z flashowaniem mojego litka zrobilem probe ale mam kolejny problem mianowicie nie mam portu com tylko lpt a w jungleflasher wykrywa mi com1 .Aha zrobilem tez przejsciowke z lpt na com teraz tylko mam podpiac probe i juz? moge zczytywac klucz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kaziu_yo

    kaziu_yo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm nie znam się za bardzo na sczytywaniu klucza z liteona v1 i nie wiem czy można sczytać przez lpt, ale poszukaj tego com w środku w kompie. Ja mam w środku a nie na tylnim panulu;]
     
  4. bobi15

    bobi15 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli mam szukac a on bedzie wlutowany czr mam wlutowac? aha mam plyte glowna asus m2n zwykla a moze byc adapter usb->com?
     
  5. kaziu_yo

    kaziu_yo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm wpisałem w google "asus m2n port com" i natknąłem się na taki temat na jakimś forum ASUSTeK Computer Inc.-Forum- Asus M2N-CM DVIi problem z serial port
    pewnie musisz zrobić tak samo czyli podłączyć śledzia do tego portu i wyprowadzić na zewnątrz. W książeczce od płyty głównej powinny być opisane wszystkie wtyki jakie na niej są.
     
  6. bobi15

    bobi15 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    as skad mam kupic tego sledzia?? jestemm tu nowym i nie wiem moze jakis link?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W sklepie lub na allegro
     
  8. bobi15

    bobi15 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no dobra znalazlem na alledrogo ale i tak nie mam takiego portu ;/
     
  9. bobi15

    bobi15 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    to jak nie umiesz sam zbudowac odpowiedniego oprzyrzadowania to kup CK3 + Probe
     
  11. bobi15

    bobi15 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak tak kupie to za 180 POZDRO dla ciebie ......sam wpadles na to czy ktos ci w tym pomogl?
     
  12. sstube

    sstube Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po tym poście widać, że to jeszcze dzieciak.. eh później się dziwisz, że nikt Ci nie pomoże
     
  13. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Zamiast kombinować gdybyś kupił probe miałbyś podłączenie pod USB.

    Port COM musisz mieć, nie spotkałem się jeszcze z płytą bez COM. Bez LPT owszem, ale nie bez COM. Po prostu zapewne nie masz wyprowadzenia z płyty głównej, zobacz w pudełko z płyty głównej, czy tam nie ma. Ja nie miałem zamontowanego i musiałem założyć sam.

    A co do tej przejściówki z USB na COM nie pchał bym się w to. Miałem parę takich, ponieważ chciałem mieć COM w laptopie i powiem szczerze, że są z nimi same problemy. Raz działają, a raz nie.
     
  14. bobi15

    bobi15 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    temat do zamkniecia wymienilem sie na ps3 slim 250gb :yeye::yeye::yeye::yeye::yeye::yeye::yeye::yeye:


    sstube ty jestes jakis palany:yeye::yeye::yeye:
     
  15. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    buhahahaha to rozwiązał problem LOL
     
  16. bobi15

    bobi15 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zawsze to cos..
     
Wczytywanie...

Poleć forum