1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z forzą 4

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MaXis, Kwiecień 21, 2013.

  1. MaXis

    MaXis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pomóżcie ! proszę , problem jest taki ze wyskakuje mi info brak odpowiedniego auta w garażu i nie wiem jakim cudem skoro mam wszystkie auta od początku , co robić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Bo musisz je tuningowac by odpowiadały odpowiedniej klasie wyścigu (oznaczenia A,B,C itd )
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Sprawdź co jest wymagane aby auto było dopuszczone do wyścigu np. klasa samochodu, napęd itp.
     
  5. MaXis

    MaXis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak to sprawdzić ? kompletnie nie wiem , gram w to a nie wiem niestety :(
     
  6. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Przy kazdym wyścigu masz podana klasę jaka musi miec samochód. Zazwyczaj masz 3 opcje wyścigu w zależności od premi pd lub kredytów jakie dostaniesz i tam masz literą oznaczenie klasy jak kolega wyżej pisał

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  7. diadax

    diadax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    też ostatnio nie wiedziałem o co z tym chodzi, ale już się dowiedziałem, że przed każdym wyścigiem jak już dojedziesz masz napisane jaki typ samochodu może brać udział w wyścigu np KLASA: S WERSJA: Hatchback na tym to polega czyli np jak masz w garażu 3 samochody w KLASIE "S" i są one np. 2 jakieś inne typy i jeden Hatchback to wyświetli Ci się na liście tylko ten właśnie z Hatchback o to w tym chodzi :)
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum