1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Forza 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez boniunio, Kwiecień 23, 2012.

  1. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam. Mam pytanko robie tak jak w poradniku wgrywam topologie lt2.0 do forza 4 przez xbox backup creator i sprawdzam po tym abgx360 i wyskakuje mi po środku "the first 12 sectors of topology data of blank" a jeszcze troche niżej na żółto "your topology dat doesnt match the file in the database" i mam pytanko czy jak wtedy wypale ją to czy będzie działać poprawnie? Posiadam LT2.0 i najnowszy dashboard
    z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Forze musisz wypalić ihasem by działała

    civ, świeci ? powodzenia z graniem z błędami co 5 minut
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Można, tylko z zaznaczoną opcją "Disable writes" (Autor tematu tak zrobił, dlatego wyskoczyły te komunikaty na żółto.).

    Patrz "Zabezpieczenie CIV" w FAQ poradnika: http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/
     
Wczytywanie...

Poleć forum