1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z forza horizon 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marian1992, Wrzesień 27, 2014.

  1. marian1992

    marian1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nysa
    Pobrałem dzisiaj forze horizon 2 na xb 360 i nie chce się ona uruchomić wyskakuje komunikat Nie można uruchomić gry. Pobierz ją ponownie gra jest w formacie xex, konsola ma rgh i freestyle dash 3 do tej pory wszystkie gry chodziły
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Przerób w GOD jezeli nie pomoże pobież inny ******* (moze pliki uszkodzone)
     
  4. marian1992

    marian1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nysa
    Były właśnie dwie wersje do pobrania, god i xex ja zawsze wybieram xex bo później można wgrać dlc ale spróbuję pobrać jeszcze raz
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    DLC kolego dograsz do gry niezależnie czy jest w god czy w xex.
    BTW: ja pobrałem w god i śmiga.
     
  6. marian1992

    marian1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nysa
    Ktoś kiedyś pisał na forum że dlc działają tylko z wersją xex (i byłem przekonany że tak jest) ale jak pod god też działają to fajnie, dziękuję za pomoc pobiorę jeszcze raz ale god i mam nadzieję że zadziała :smug:
     
  7. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    koncertowa bzdura. podaj linka, by wiedzieć, kogo nie czytać.
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    On chyba miał na myśli spolszczenia do gier a nie DLC...
     
  9. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    no tak, to ma sens. choć jak wiemy, god też da sie spolszczyć, ale kupa roboty z tym, by tworzyć obraz, xex spolszczone, potem obraz, i na końcu god. :D
     
  10. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jaki masz dash ?
     
  11. guciokw

    guciokw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk, Poland
    witam wszystkich widzę ze macie problemy z forza horizon 2 pod rgh gra musi byc w god właśnie sprawdziłem i działa życzę miłego grania :)
     
  12. Jenerał

    Jenerał Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    136
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie musi być god. Mi działa normalnie w xex ( pobrałem w god przerobiłem do iso a następnie do xex).
     
  13. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1237
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    U mnie w xex także działa elegancko wiec przyczyny problemu szukał bym u autora tematu w starej wersji dasha ms albo starej wersji fsd
     
Wczytywanie...

Poleć forum