1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Forza Horizon

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michaello951, Grudzień 21, 2012.

  1. michaello951

    michaello951 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno
    Wypaliłem gre ihasem zgodnie z turotialem pod lt 3.0, sprawdzony obraz, i po przejechaniu pierwszego wyscigu zacina sie głos po chwili tez obraz i nie idzie tego ruszyc. Mial ktos moze taki sam problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    zainstalowales gre na dysku?
     
  4. michaello951

    michaello951 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno
    Próbowałem ale wyskoczył błąd przy kilku % "Nie można odczytać płyty"
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    gra jest źle nagrana. dlatego wystepują takie buraki.
     
  6. michaello951

    michaello951 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno
    ale w abgx wszystko na zielono, 2,4 opc wlaczone dvd+r-dl media eeprom, dvd-rom to co tam zle było?
     
  7. Enz0

    Enz0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
  8. michaello951

    michaello951 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno
  9. jagielloma

    jagielloma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    95
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miałem podobny problem przy instalacji, że wywalało, a gry chodziły różnie. U mnie pomogło zwiększenie buforu w ustawieniach IMGBurn. ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum