1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z FORZĄ horizon

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Punisher, Październik 29, 2012.

  1. Punisher

    Punisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    428
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Chełm, Poland
    Problem z FORZĄ horizon i pendrivem

    Gre nagrałem na zwykłej nagrywarce,,robiłem topologie,wszystko co trzeba na LT 2.0 i wywala do menu momentalnie jak odpalam gre.Wymaga LT 3.0 chyba ale tylko z nią takie problemy,inne gierki brało sie zawsze truncate i działaly ,a to nie( płyta nie jest obsługiwana). A jescze trik z MP3 chciałem sprobowac ale coś konsola nie odtwarza muzyki z pendrajva,jakby nie widziała pendrajva (pednriva na którym zapisuje sejvy normalnie widzi) .Ktoś rozwiąże problemy oba? Dash 2.0.15574.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    @up
    Takie porady to chyba możesz zatrzymać dla siebie..
    @Punisher
    Jeśli dobrze usunąłeś topologię to najprawdopodobniej źle się nagrało. Nagraj jeszcze raz. A co do muzyki to wrzuć do konsoli jakąś płytę audio i skopiuj jeden kawałek na dysk i uruchamiaj z dysku. Pozdro
     
  4. Punisher

    Punisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    428
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Chełm, Poland
    Chwile wczesniej Medal of Honor nowy sie dobrze nagrał,dziwne
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Moglo sie zle nagrac, taki urok braku ihas i lt 3.0

    Poprawiłem z LT 2.0 na LT 3.0//Laki88
     
  6. Punisher

    Punisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    428
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Chełm, Poland
    A jak zrzucic nute z audio CD na dysk,nie da się wziasc zgraj dysk CD,to jak?
     
Wczytywanie...

Poleć forum