1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Forza Horizon

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Michalmichalv, Listopad 4, 2012.

  1. Michalmichalv

    Michalmichalv Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wiem ze moze bylo o tym wiele razy wspominane ale zapytam bo juz nie ogarniam tego.
    Wiem ze mam dash 15574. Jakie Lt to nie wiem, przerabialem jakos chyba w czerwcu.
    Mam nagrywarke ihas 124b i nagrałem gre pod lt 3.0 i wola "aby można było zagrac w tę grę nalezy dokonac aktualizacji konsoli. jesli nie dokonasz aktualizacji gra nie bedzie mozliwa ...tak lub nie..."Wiec wybrac tak czy nie? czy najpierw sprawdzic jaki LT mam . Jak tak to jak to sprawdzic?
    Fifa 2012, dirt 2 dziala bez problemu.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Aby zagrać w forzę musisz mieć najnowszego dasha, więc zaktualizuj konsolę.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Michalmichalv

    Michalmichalv Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli wybrac "tak" przy odpaleniu forzy czy aktualicja z pendrive? czy przypadkiem nie usunie mi to przeróbki i bd musial znowu przerabiac? ;/
     
  5. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Puść aktualizacje, może być z płytki. Jak się obawiasz puść z pena.
     
  6. Michalmichalv

    Michalmichalv Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tzn jak z płytki? w tutorialu nie ma zdjec i nie wiem jak to zrobic. A jak zauktualizuje z gry to co sie stanie?
    A przy aktualizacji z pendrive lub z cd beda dzialaly gry?
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Dasha najlepiej zaktualizować z pendrive lub XBL. Po aktualce gry będą chodziły :)
     
  8. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Dash z XBL nie usuwa LT+.
     
  9. Michalmichalv

    Michalmichalv Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli rozumiem podpiac konsolke pod neta i xbox live i jak znalesć aktualizacje dash?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Problem z Forza Horizon

    Z gry zrób update

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum