1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Forza Motorsport3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zawisza98, Styczeń 8, 2011.

  1. zawisza98

    zawisza98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jw. a mianowicie chodzi o zainstalowanie dysku 2. Gdy każą mi dać płytę 2 w grze to wyciągam, ale też wyłącza się gra, instaluję dysk 2 na dysku i nic się nie stało, nie ma samochodów ani innych dodatków. ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    dlatego ze cala gra wymag dwoch plyt:)druga plyta nie jest z dodatkowymi samochodami i bonusami
     
  4. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    To ciekawe Dlaczego ja Przeszedłem całą forze 3 tylko z jednej płyty? Druga to dodatkowe auta i trasy. nie instaluje się jej tak jak innych gier (w Dashu) tylko trzeba to zrobić w grze. najpierw Instalujesz pierwszą płytę w dashu. Uruchamiasz grę i powinien wyskoczyć komunikat o "Opcjonalnej możliwości" dogrania dodatkowych aut i tras z drugiej Płyty. Wystarczy postępować zgodnie z podanymi tam Instrukcjami i rusza instalacja Drugiej płyty, którą przeprowadza się w grze, a nie w Dashu.
     
  5. filipoos

    filipoos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Dokładnie jak napisał kolega powyżej, ja miałem problemy z dograniem CD 2, ponieważ się zawieszało wgrywanie, ale kilka razy spróbowałem i gra elegancko śmigała.
    Ja niestety całej FORZY nie dałem rady przejść z powodu braku czasu :)
     
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    CO? Przecież na drugiej płycie SĄ nowe trasy i wozy.

    Bo musisz ustawić z płyty pierwszej, co chcesz wgrać, płytę wyjmujesz dopiero wtedy, gdy gra cię o to poprosi!
     
Wczytywanie...

Poleć forum