1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Forzą motosport 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mihas26, Wrzesień 8, 2010.

  1. Mihas26

    Mihas26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka mam problem z Forza motosport 3 otóż po pojawieniu napisu naciśnij A by wystartować długo wczytuje i później wyskakuje błąd plik z zapisanym profilem wymaga najnowszej aktualizacji. zaloguj się do XBL i po pobraniu aktualizacji uruchom grę ponownie. A moje pytanie brzmi co z tym zrobić jak niemam XBL i niechce usuwaś save Proszę o pomoc i z góry dziękuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rzezol

    rzezol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zaktualizuj dasha przy pomocy pendrive'a... było tysiące razy na forum, poszukaj.
     
  4. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
  5. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Hmmm... Mam wrażenie że nie chodzi tu o aktualizację dasha tylko gry - tzw. Title Update. Poleciłbym Ci wejście na www.xbuc.org lecz niestety serwis nie działa od kilku dni. Ale równie dobrze możesz poszukać na XBOX360 ISO - XBOX 360 GAMES. Musisz tylko wiedzieć jaki region gry posiadasz. Potem takową aktualizację wrzucasz na dysk (lub ew. pendrive z wydzielonym miejscem dla xbox'a) do folderu Cache.
     
  6. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dash nie ma nic do tego. Też tak ostatnio miałem, jak kumpel przyniósł swojego pena z profilen ;ppp A dash mam najnowszy.
     
  7. Mihas26

    Mihas26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy mógłbyś znaleźć mi coś takiego?? bo jak szukałem to niestety nie znalazłem
     
  8. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeżeli to kierowane było do mnie - to podłącz klocka do neta. Po włączeniu gry sam pobierze co trzeba.
     
  9. Xzychu

    Xzychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    191
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
Wczytywanie...

Poleć forum