1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z fsd xbox 360 rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arixoner1, Sierpień 17, 2014.

  1. arixoner1

    arixoner1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam takowy problem z moją konsolką. Dziś podczas przenoszenia konsoli straciłem połowe gier ponieważ nie chciało mi skanowac hdd1. Dałem tam opcję usuń i chciałem dać ścieżkę od nowa ale nic nie pomogło. Gdy dałem np hdd1/content działało okey. Więc próbowałem wgrać nowy fsd. Odpaliłem installer i zaznaczyłem wszystko jak trzeba hdd1 itp. i konsolka wyłapała freeza na procesing update info po 20 minutach reset konsoli zrobiłem i oto mam brak fsd. Teraz moje pytanie. Może wiece jak mi pomóc. Proszę i dziękuje :)

    'edit
    Ok. Prace trwają. Na pendriva właśnie trafiło xex menu. fsd3 instaler leci na kolejnego pendriva. + wykona się update do 16756 jak się uda ;D
    'edit2 niestety xebuild wywala error z flashdmp unable to detect block size. rozwiązał to ktoś jakoś? :D

    EDIT 2
    @ref
    Zainstalowałem fsd itp. Lecz problem tkwi w tym że nie wyszukuje mi żadnych gier. fsd3 instaler jak odpalę to zaznaczę wszystkie opcje +download nowości to łapie zwiasa konsola. Na fsd mam ścieżki HDD1/ i USB1/ gry powypakowywane każda w osobnym folderze. Nie potrafię tego ogarnąć. Może ktoś miał podobny problem?

    Info orso // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. arixoner1

    arixoner1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Coś ten jruner nie chce zaskoczyć. (v0.3Beta)
    Wgrałem czystego FSD3. Po ustawieniu ścieżek gier nadal system nic nie wykrywa. Zaczynam tracić nadzieje :D
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    To że ustawisz te ścieżki w FSD to nic nie da. Musisz je jeszcze zapisać. Opcja " Save" w angielskiej wersji skórki lub w polskiej " Zapisz ". Dopiero po tej operacji FSD zapamięta wszystkie ścieżki i wtedy przeskanuj dysk a gry się automatycznie pojawią.
     
    1 osoba to lubi.
  6. arixoner1

    arixoner1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic nie dało :D ale zainstalowanie aurory pomogło na problem ;P Gry są widoczne i mi wystarczy narazie. Dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum