1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z FSD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez devilplayer007, Styczeń 5, 2014.

  1. devilplayer007

    devilplayer007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, podaje opis problemu. Wlozylem nowy dysk 160 gb (laptopowy) i teraz tak, skopiowalem plik ini, skopiowalem na hdd FSD i odpalilem dashlauncha i nie wolal o zadna aktualizacje. Ustawilem w sciezkach zeby odpalal z dysku FSD czyli Hdd\FSD\default.xbe i dziala. Wszystko sie odpala ale wydaje mi sie ze nie mam jako tako zainstalowanego FSD. Wlozylem stary dysk i tam na hdd sa innne katalogi jak $systemupdate, cache i jezcze jakies
    Pozatym po wcisnieciu guzika guide na padzie nie wyswietlaja mi sie temperatury oraz opcje Freestyle Home (z taka kula ziemska) i nie mam tez file browser. POMOZCIE !!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    FSD się nie instaluje tylko wrzuca na dysk :D

    Nowy dysk jak włożyłeś w konsolę sformatowałeś pod konsolą ??

    FSD jeśli masz najnowszy : rev775 to temp oraz file browser powinny być, może Ci się plugin nie załadował, wejdź w ustawienia pluginów i zobacz, ew. daj LOAD.
     
  4. devilplayer007

    devilplayer007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak, nowy dysk sformatowal mi sie pod oryginalnym dashem
    ale co z ta opcja Freestyle home i filebrowserem w tym bialym menu po wcisnieciu przycisku guide ?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tutaj daj LOAD:

    [​IMG]
     
  6. devilplayer007

    devilplayer007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w settings daje na plugins i tam pisze ze FSDPlugin is loaded. Niby wszytko jest ok ale rozni sie od tego co mialem, sprobuje jeszcze sciagnac inny FSD ten co mam to jest 3.0 Rev58 to chyba jakis stary
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pewnie ,że masz starą wersję - to dlatego tego nie masz :D ... najnowsza jest F3 rev 775
     
  8. devilplayer007

    devilplayer007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam takiej opcji jak masz na zdjeciu, jak chce wejsc w plugins w FSD to wyskakuje mi ze RESERVED FOR FUTURE UPDATES
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dlatego ,że masz starą wersję FSD - pobierz najnowszą ! :D
     
  10. devilplayer007

    devilplayer007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    juz pobralem zaraz nnapisze co i jak...

    EDIT:

    jesst ok, wszystko se dziale buahahahah SUper, teraz jest jescze jeden problem: mianowicie jak skopiowac swoj profil ze starego dysku, razem z sejvami!

    Edytuj posty - nie pisz jeden pod drugim, nast. razem polecą pkt. - #Jabar
     
Wczytywanie...

Poleć forum