1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z full wersją gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jakubkameleon, Luty 2, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam czy spotkał się ktoś z czymś takim miałem na dysku Trail HD i Sonic 4 ( wersje próbne) za punkty MS$ zakupiłem wersje pełne tych gier ściągam je na dysk widzę że ściągam wersję Full. Po sciągnięciu przy próbie uruchomienia caly czas jest to wersja próbna.... Wersję próbne usunąłem z dysku przed ściąganiem pełnych wersji. Sciągałem kilkakrotnie próbując raz po raz ale to samo.... Czy to nie jakieś pliki na dysku "pozostałości" wpływają na to? Jakieś porady z góry dziękuje?!

    Jedyne co mi się nasuwa to format dysku...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    jestes pewien ze sciagasz pelna wersje gry zamiast przypadkiem Triala ?
     
  4. bercik121

    bercik121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wersja próbna i pełna to dokładnie te same pliki z tego samego pobierania. Jeśli chce się grać w wersje pełną trzeba się na jednym z padów zalogować jako posiadacz licencji na pełną wersję i już.
     
  5. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak jestem pewnien że ściągam pełną bo zapłąciłem punktami za nią :) , odnośnie logowania... nie bardzo rozumiem grę odpalam na koncie na którym została zakupiona, ściągam wskazuje że ściąga się full wersja odpalam a to próbna :( . Dziś zrobię format dysku bo coś nie tak, do tego kupiłem mapy MW2 i też jakiś problem nie ściągają się dobrze, natomiast mapy do BO ściągnięte i działają normalnie...
     
  6. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Uruchom ja na koncie na ktorym ja sciagles. Co, znow lewe punkciki z allegro?
    Poza tym zadzwon sobie do MS, oni tam raz dwa wyjasnia ci z czym jest problem (jesli jest)
     
  7. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ściągnięte materiały (ich licencja) są przypisane do konsoli a nie do konta więc nawet jakbym chciał je odpalić na innym koncie to nie powinno być problemu, natomiast ja odpalam je z konta na którym je kupilem i tyle.

    Chyba mam przycznę, materiały kupiłem( wydałem punkty) potem migrowałem konto na PL i dlatego nie mogę sobie teraz ściągnąć...
     
  8. bercik121

    bercik121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W ten sposób mogłeś stracić licencję... Czytałem coś podobnego w opisie produktu czy gdzieś indziej na Rynku XBL z konsoli.
     
  9. termit92

    termit92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Najlepiej to przenieś licencję na swoją konsolę(wszystko w 5 minut na stronie xbox.com) no chyba, że już masz ją na swojej konsoli to wtedy najlepiej zadzwoń na infolinię i się dowiesz w czym leży problem.
     
  10. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    migracja bez backupu na dysku=utrata licencji
    Dziękuję&Dobranoc
     
  11. kubax360

    kubax360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgierz
    Ja mam taki problem. Tylko ze zrobiłem tak: konto silver 6000 MS, kupiłem na UK illomilo i nie pobrałem, zrobiłem migrację na PL, zakupiłem battlefielda, mimo ze kupione i sciągniete to na illomilo pisze ze TRIAL, battlefield chodzi normalnie. Robiłes tez migrację konta? moze podobny przypadek ;d
     
  12. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Trzeba najpierw pobrac gre dopiero potem migracja bo traci sie wszystko to co sie zakupilo przed
     
  13. Antek22

    Antek22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko
    A np. w magic: the gathering po migracji na Polske niby sie sciaga aktualizacja,ale jednak i tak juz sobie nie mozna pograc :/
     
  14. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    A czy zauwazyl ktos jakies problemy z COD : World at War oraz z UFC 09 lub 10 ?
     
  15. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    jesli kupowales to przed migracja to faktycznie nie bedziesz mogl ponownie sciagnac tych gier.
    Ponoc MS usilnie pracuje nad tym zeby byla taka mozliwosc, ale nie wiedza kiedy bedzie mozliwe ponowne sciaganie gier.
    Licencji nie straciles, po prostu po migracji serwery nie wiedza ze juz to kupowales. Jak MS zrobi to zrobi... moze za tydzien, moze za rok... moze nigdy... who knows...
     
  16. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To jest kwintesencja wiedzy której nie miałem :( dziękuje teraz wiem :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum