1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z gałka analogową pada

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez rasta87, Grudzień 7, 2012.

  1. rasta87

    rasta87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam!
    mój problem wygląda tak : gdy poruszam się postacią w grze za pomocą gałki analogowej to gdy trzymam ją do góry aby postać szła do przodu co jakiś czas występuje zacinananie się , tzn postać co jakiś czas się zatrzymuje i trzeba kręcić gałką aby znowu poszła prosto, w dół i na boki sprawuję bez zarzutu. dzięki za pomoc :wink:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    wyczyść od spodu ta gałkę, tzn tam gdzie się osadza brud, jesli nie pomoze to chyba pozostaje kupno nowego pada
     
    1 osoba to lubi.
  4. rasta87

    rasta87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki, właśnie próbowałem rozkrecic pada ale okazała się, że nie mam śrubokręta do tych śmiesznych śrubek :nonchalance:
     
  5. HairyHeeled

    HairyHeeled Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Sprawdź w dziale sprzedam. Jeden gość miał śrubokręty, dyszka z wysyłką. Sam kupiłem, działa. Ewentualnie wyłam te piny np. płaskim śrubokrętem, a później rozkręć torxem t8.
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Piny brudne lub wyrobione, jak czyszczenie nie pomaga to wymiana stykow. Nie zalales go przypadkiem?
     
Wczytywanie...

Poleć forum