1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z gałką !!! HeLp !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez desert123, Grudzień 28, 2010.

  1. desert123

    desert123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To tak w skrócie : Lewa gałka na padzie odpowiada w grze za nóż ( trzeba ją wcisnąć ) , ale co 30 min nie działa tzn. wciskam i nic nie daję zmieniałem nóż na sprint i też nic wciskanie nie dawało. Trzeba na 1h wyłączyć x'a i potem 30 min pad działa.Wie ktoś jak pomóc ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może bug w grze (po za tym, nie napisałeś w jakiej). W innych grach problem też się pojawia?
     
  4. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak pojawia się tylko w tej grze to jakiś bug, a jak w innych to albo coś z padem [możesz go wymienić na gwarancje jeśli się nie myle] albo baterie siadają
     
  5. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    może najpierw nie ch tytuł gry poda, bo napisał temat, odpowiedzi są a on nawet nie podziękował
     
  6. Zetti

    Zetti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Ew może coś w opcjach gry? :p
     
  7. desert123

    desert123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra Call of Duty Black Ops wiem , że czasem sprint się czerpię , ale bez przesady sprint nie odnawia się całą mapę ... zmieniłem w opcjach sprint na nóż i sprint wtedy na prawej gałce działał za to nóż nie... to moja jedyna gra bo mam od przedwczoraj xbox'a.Jak nic nie pomoże to oddam go na gwarancję.TO WIE KTOŚ JAK pomóc ??? Czy mam już iść odnieść ?
     
  8. desert123

    desert123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już oddałem i dali mi nowy i działa;].
     
Wczytywanie...

Poleć forum