1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Game of Demand ,,trick''

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Poisonbolt, Czerwiec 8, 2010.

  1. Poisonbolt

    Poisonbolt Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gubin
    Witam!
    Ostatnio mój kumpel zakupił resident evil 5 z Game of Demand.
    Działa mu oczywiście normalnie.
    Ja wbiłem na jego profil, pobrałem (uh... aż 5 godzin!)
    Na jego profilu działa, ale na moim już nie :(
    A przecież to się zapisuje na dysku a nie konsoli.
    U mnie pisze: Nie można uruchomić gry resident evil 5.
    Da się jakoś to zrobić? Bo nie chcę 5h w plecy :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kimo

    Kimo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Games on Demand chyba?;)
    Gry są przypisywane do profilu, nie wiem czy da się coś z tym zrobić.
     
  4. Poisonbolt

    Poisonbolt Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gubin
    Nie są przypisane do profilu ~~ zakupił na 1 profilu a gra na 2. Więc to się wyklucza
    btw: tak games of demand ;d
     
  5. Sashin_xD

    Sashin_xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    A ma może 2 pady ( na jednym odpala na drugim gra ) , jak ma to mu odpala .
    Jak ty masz to zrób to samo
     
  6. Poisonbolt

    Poisonbolt Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gubin
    On leci na 1 padzie... Ja próbowałem z 2 i nic :/
     
  7. Fynal

    Fynal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Podejrzewam że jest tak jak z grami arcade, czyli że przy zakupie gry zakodowywany jest w niej kod konsoli, gra będzie chodzić na tej konsoli pod każdym profilem, ale jeżeli uruchomisz profil przez który była przeprowadzona transakcja na innej konsoli to gra będzie działać tylko na tym koncie proste (po to się robi myk na 2 pady) ;)
     
  8. <AssassiN>

    <AssassiN> Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opoczno
    MOzesz jeszcze sprobowac (jak ci kumpel pozwoli) przypisac jego konto do swojej konsoli. Ja tak robilem z niektorymi arcadowkami i smigaja bez zadnego tricku z 2 padem.Trzeba wbic na xbox.com (musisz tylko chyba wybrac ameryke jako jezyk startowy, bo tylko tam jest ta opcja) i w tym pasku opcji na samym koncu bedzie opcja przypisani starego konta live do nowej konsoli. No i jak juz sciagniesz konto kumpla na swoja konsole i je przypiszesz to sciagasz co tam chcesz, oddajesz konto koledze, a to co sciagnales masz na swoim profilu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum