1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z gamescore!Proszę o pomoc.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koker2009, Grudzień 26, 2010.

  1. koker2009

    koker2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    warszawa
    Witam mam mafie 2 po polsku,konto tez pl,kupiem dodatek przygody joe,przeszedem wszystko i wszystkie zaliczenia ale mam tylko gs z mafi?Brakuje dwustu z dodatku?Co mam zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    Podaj swój GT na XBL to sprawdzę a poza tym Joe Adventure's to DLC więc GS przypisują się do podstawowej wersji czyli Mafii 2 :)
     
  4. koker2009

    koker2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    warszawa
    Dokładnie gs powinny się dopisać a tak nie jest mam 860 gs za mafie i 200 powinienm miec za joe`s.W mafi nie mam tylko 100gs za przejscie na wysokim poziomie i plakaty 40 gs.A w joe mam wszystko zrobione.....i nadal Mafia pokazuje tylko 860,pierwszy raz sie z czyms takim spotkałem.Dziekuje za pomoc moj gt koker2009
     
  5. Qrakos

    Qrakos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam dokładnie tak samo, w podstawowej wersji mam odblokowanych 960 na 1000 gs, jak włączam Joe`s Adventures, to pokazuje mi 960 na 1500,ale jak tylko odblokuje jakieś osiągnięcie w dodatku to powraca do pierwotnej formy czyli 960 na 1000 i nie dodaje mi gs za te osiągnięcie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum