1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Gears of War 2 pl

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez mailo33190, Luty 9, 2009.

  1. mailo33190

    mailo33190 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Mam taki problem.Podczas grania Gears of War 2 pl(nowka)pojawia sie komunikat "wyczyść płytę szmatką i uruchom jeszcze raz konsolę"(płyta jest nowa kupina parę godzin temu) i po ponownym uruchonieniu konsoli i po paru minutach gry komunikat znów się pojawia.
    Mam wersje arcade (nie przerobionego) co moze być przyczyna kłopotu

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    ja tam za bardzo sie nie znam :( ale mialem fife 09 tez orginalke konsolka nie przerobiona ':( i troche popacalo ale potem mi sie plyta zrysowala :(( i teraz tez mam "wyczysc plyte smatka" "(
    PS:powiedz czy ta plyta jest porysowana :p




    jesli pomoglem kliknij "DZIENKUJE"
     
  4. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    a zarysowala sie przez to ze konsola stala w pionie :( i naped ja zrysowal : (
     
  5. mailo33190

    mailo33190 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płyta nie posaiada zadnej ryski gdyż na dopiero parę godzin temu ja kupiłem,Moze to wina napedu ???
     
  6. Elendil

    Elendil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najprawdopodobniej to naped siada. No bo oryginal bez rys - powinno wszystko chodzic.
     
  7. mailo33190

    mailo33190 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tez tak mysle.Jutro sprawdze na konsoli u kuzyna jesli problem sie nie powtórzy to bede miał potwierdzenie ze naped w mojej konsoli siadł i bede mósiał zadzwonic do M$ w sprawie servisu
     
Wczytywanie...

Poleć forum