1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Gears of war 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez eliasz96, Listopad 8, 2011.

  1. eliasz96

    eliasz96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam . Jest to mój pierwszy post na tym forum dlatego proszę o wyrozumiałość . Do zrobienia konta skłoniły mnie ciągłe problemy ze zgrywaniem gier na xboxa . Teraz mam problem z grą Gears of War 3 , a mianowicie zgrałem wszystko według instrukcji programem clone cd . Gdy próbuje włączyć grę na chwilę ukazuję się czarne tło które po chwili znika ,a gra się nie włącza . Szukałem wiele na różnych forach i nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie . Drugim pytaniem jest to czy jeśli podłącze konsolę do sieci i wgram aktualizacje czy zniszczy ona moją przeróbkę ? Już raz popełniłem ten błąd i musiałem od nowa zgrywać konsolę . Proszę o pomoc .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    wedlug mnie najlepszym programem jest img burn
    a to czy usunie ci przerobke zalezy jaki masz dash czy 12625 czy te nowswze juz ale jak ci nie wyskakuje aktualka to podejrzewam ze masz 13599 albo 13604
    tutaj mas tutka jak nagrac gryz xgd3 http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf
     
  4. gumiskrosno

    gumiskrosno Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Do odpalenia gier nagranych XGD3 potrzebny jest LT2.0 lub dla samsunga LT2.01
     
  5. eliasz96

    eliasz96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem w tym ,że na tą gre spaliłem już dwie płyty . Pierwszą zgrywałem sposobem który mi przesłałeś , a drugi clonem cd . Gdy zgrałem img burnem xbox wogóle nie widzi obrazu płyty a w przypadku tej nagranej clonem jest błąd opisany w poprzednim poście .
     
  6. eliasz96

    eliasz96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem w tym zielony nie interesowałem się ostatnio tymi przeróbkami ,a dużo się zmieniło . Poprostu moja konsola została przerobiona na giełdzie komputerowej około miesiąca temu . Jaką mogę mieć przeróbkę ?
     
  7. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    niestety nikt tego nie wywrózy ale jeżeli nie chodzą ci gry z xgd3 to prawdopodobnie masz 1.9
    pozostałe gry (chodzi o te starsze) działaja normalnie?
     
  8. eliasz96

    eliasz96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zależy co rozumieć przez starsze . Fifa 11 śmiga bez problemu . The cursed crusade , dead iSland też działają , gry z przed kilku lat również.
     
  9. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    xgd3 zawierają tylko najnowsze gry, masz tu np. battlefield 3. Jeżeli tak się dzieje, daje 100 % że nie masz najnowszej przeróbki obsługującej ten format. aha, fifa 11, dead island nie mają xgd3 :)
     
  10. eliasz96

    eliasz96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A i dodam jeszcze ,że niewiem czemu ,ale COD Black Ops też nie działa.
     
  11. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    bo zawiera zabezpieczenie AP 2.5, którego również niższe lt nie obsługuje, tym bardziej to utwierdza że nie masz lt 2.0
     
  12. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Przerób na nowe lt albo poczytaj o rgh (użyj wyszukiwarki) i po sprawie:D
     
  13. eliasz96

    eliasz96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy zaktualizowanie konsoli może tutaj coś pomóc ? Ostatnio Black ops wymagał aktualizacji która zepsuła moją przeróbkę.
     
  14. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    nie. Dash nie gra roli.
     
  15. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
  16. eliasz96

    eliasz96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A możesz chociaż przybliżyć coś na temat tego co to jest to rgh ?
     
  17. xbitx

    xbitx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. eliasz96

    eliasz96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oo sory nie zauważyłem tego postu . Dzięki wszystkim za pomoc . Widzę ,że znowu nowa przeróbka . Niestety nie zarbiam jeszcze pieniędzy i będę musiał chyba czekać do mikołaja ,albo zacząć zbierać złom czy coś w tym stylu , bo rodzicę na kolejną przeróbkę kasy już nie sypną . . Jeszcze raz dzięki .
     
  19. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    xbitx, może jaśnie pan byłby w stanie uaktualnić abgx do 1.0.5? Co, siedzisz na mobilnym i nie stać cię na aktualizację? Bez aktualizacji programu możesz zapomnieć o MW2, bo trzeba wgrać patch AP 25, nowy abgx ci go wgra.
     
  20. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
  21. xbitx

    xbitx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok moment zaraz akutalizuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum