1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Gears of War 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez cycu.pod, Czerwiec 3, 2012.

  1. cycu.pod

    cycu.pod Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Właśnie przerobiłem sobie konsole na LT 3 i postanowiłem nagrać GoW'a. Nagrywam wszystko ładnie, pięknie według poradnika zamieszczonego na forum, na płytach Verbatim, wkładam płytę do Xboxa, gra się uruchamia jednak napęd chodzi jakoś dziwnie głośno. Po chwili słyszę że płyta w napędzie przestaje chodzić. Dzieje się to w różnych momentach ale nie dłużej niż po 3-4minutach grania. Gra się zawiesza lub jeśli akurat znajduje się na ekranie wczytywania - nie wczytuje się.
    W czym leży problem? Grę nagrywałem dwa razy a starsze tytuły działają bezproblemowo.
    z góry dzięki za pomoc

    @edit:
    gra nagrywana zwykłą nagrywarką
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    źle się nagrała. spróbuj zainstalować na dysku. jak się nie uda, to trzeba wypalić jeszcze raz.
     
  4. cycu.pod

    cycu.pod Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gry z Xbg3 można instalować na dysku? Myślałem że nie
     
  5. Kamil26

    Kamil26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Można, ja z tym nie mam problemu. Na przykład COD:MW3 na dysku przestaje używać płyty po 2-3 minutach.
     
  6. cycu.pod

    cycu.pod Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, więc zaraz spróbuje zainstalować gow'a

    GoW instaluje się bezproblemowo jednak po niedługim czasie wyskakuje błąd o autoryzacji. co z tym zrobić?
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    trik z mp3 i odpalisz z dysku
     
  8. cycu.pod

    cycu.pod Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    więc ogólnie co to oznacza? że płyta była źle nagrana?
     
  9. djinsekt

    djinsekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    158
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Perła City
    Obciążałeś jakoś komputer podczas nagrywania. To że działa i przeszło weryfikację jeszcze nie oznacza powodów do radości. Płyty Verbatimki to na pewno masz oryginalne?!
     
  10. cycu.pod

    cycu.pod Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płyty są oryginalne ale pierwszy raz nagrywałem na laptopie i myślę że właśnie w laptopowej nagrywarce leży problem. Jest taka możliwość?
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    XGD3 na nowszych dash'ach musisz nagrywać ihasem żeby (od razu i bez mp3) działały z dysku, to normalne że wyskakuje błąd o autoryzacji,

    wrzuć mp3 na pendrive, włącz, odpal grę i będzie chodzić z dysku
     
  12. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przy zwyklej nagrywarce polecam zgrać na dysk ,też miałem problem z ta gra zwisy itd. tylko zgranie na dysk daje normalną gre. Przy truncated działa z dysku.....
     
  13. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    miałem identycznie jak kolega wyzej zwisy,czarne tło itp pomogło zgranie na dysk ale wtedy jeszcze nie bylo mowy o ihasie:)
     
  14. cycu.pod

    cycu.pod Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ogólnie kiedy będę wypalał grę XGD3 na normalnej nagrywarce powinno być ok? a ten problem z gow'em wynika ze słabej laptopowej nagrywary czy jeszcze z czegoś innego?
     
Wczytywanie...

Poleć forum