1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z gitarą

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bunker.lp, Czerwiec 25, 2009.

  1. bunker.lp

    bunker.lp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kwidzyn
    Mam gitarę x-plorer do guitar hero, ale przestała działać. Podłączyłem do xbox'a i nie znajduje jej, do pc i pisze, że nie rozpoznaje urządzenia USB :/
    Ktoś może mi pomóc??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -zilian-

    -zilian- Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    Hmm może USB w konsoli padło. Bo skoro podłączasz ją do komputera nie rozpoznaje urządzenia ale wie że coś jest to gitara powinna być sprawna. Ściągnij sterowniki do tej gitary zainstaluj na kompie i zobacz czy działa. Miałem tak samo na kompie nie chciała mi działać bo sterowników nie miałem jak zainstalowałem to śmiga aż miło. A jeśli twoja na kompie będzie działać to znaczy że coś z konsolą jest nie tak.
     
  4. Michciov

    Michciov Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    a propo mi nie działają pojednycze przyciski w gitarze les paul help !!!
     
  5. -zilian-

    -zilian- Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    Hmm najprawdopodobniej morze coś nie łączyć. Jak mi nie działały przyciski w padzie od PS1 bądź w pilocie od telewizora to go rozkręcałem brałem wacik do uszu i czyściłem spirytusem. Możliwe że matryca jest zabrudzona i nie łączą klawisze. Ale to tylko moje zdanie naprawdę morze to być coś zupełnie innego :)
     
  6. bunker.lp

    bunker.lp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kwidzyn
    własnie po czyszczeniu przestała dzialac( bo zalana chyba piwem byla i zielony guzik zacinal i trzeba bylo rozkrecac i czyscic) :/, a w konsoli usb dziala bo mam druga gitare ktora mi dziala i sterowniki tez w kompie mam bo freats on fire gralem
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    do pc moze pod inny port usb podlaczyles


    sprawdz w kazdym porcie na x360,jak nie dziala to padla gitarka/kabel moze zlamany
     
  8. bunker.lp

    bunker.lp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kwidzyn
    kabel nienaruszony, a w kompie spawdzone i w xboxie. Pisze, że to gitara a nie xbox bo drugą gitarą gram i na innym xboxie tez nie działa ta popsuta. To gdzieś w gitarze :/
     
  9. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    No więc jest to zapewne uszkodzenie elektroniki gitary. Najlepiej sprzedaj tanio tą gitare, masz drugą to nie masz problemu :)
     
  10. bunker.lp

    bunker.lp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kwidzyn
    no w sumie ta popsuta to nie moja, ale ja ja zepsułem i szukałem ratunku ale jak nie ma rozwiązania to trudno, koleś wraca z anglii i kupił sobie tam full zestaw GH WT za 70 funtów to i tak jest luzik ale szkoda, ze nic z tym nie zrobię bo głupio mi trochę, że mu ją zepsułem dzięki za próbę pomocy
     
  11. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Ale wiesz dużo za nią nie dostaniesz.... Chyba że znasz się na elektronice to sam możesz ją naprawić.
     
  12. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Prawdopodobnie padła elektronika.
    Chyba nie ma sensu tego naprawiać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum