1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Gold

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Zią41, Styczeń 7, 2014.

  1. Zią41

    Zią41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    85
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam! Mam ogromny problem z kontem Gold na swoim koncie, aktywowałem miesięczne konto Gold dołączone do konsoli, pokazuje że mam to konto Gold, ale nie mogę ze strony xbox.com pobrać gry SD za darmo, cały czas chce abym dodał kartę kredytową. Co robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marlon12

    marlon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    270
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Bo przez strone trzeba dodać kartę. Kup sobiee z poziomu konsoli
     
  4. White9

    White9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dokładnie. Z poziomu konsoli nie pyta o żadne dane.
     
  5. Zią41

    Zią41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    85
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Częstochowa
    Zrobiłem tak, ale problem jest tego rodzaju iż nie mam dysku, obecnie SD idzie na pena, ale Tomb Raidera i kolejnej gry z lutego już nie ściągnę, więc w jaki sposób wpakować je do tej historii?

    Wystukane z THC 8S za pomocą palca :)
     
  6. marlon12

    marlon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    270
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jak kupisz to przez konsole i nie masz miejsca to możesz dogsy z dysku usunąć. Grę pobierzesz już zawsze z tego konta ponieważ każda pobrana gra z poziomu konsoli czy to przez stronę xbox.com przypisuje się do konta i edziesz mógł ją pobrać zawsze za darmo.
     
  7. Zią41

    Zią41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    85
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Częstochowa
    Wiem, jednak nie chciałbym usuwać SD

    Wystukane z THC 8S za pomocą palca :)
     
  8. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To tak jak napisał marlon12 pobierz przez stronę.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  9. Zią41

    Zią41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    85
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Częstochowa
    Gdybyś przeczytał to co napisałem w pierwszym poście to byś wiedział w czym mój problem...
     
  10. White9

    White9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    po 15 przy tomb raiderze kliknij pobierz, potem usuń z kolejki pobierania. Gra przypisze się do twojego konta i jak znudzą ci się dogsy albo kupisz dysk będziesz mógł pobrać ponownie.
     
  11. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Czytałem pierwszy post, przecież to nie problem dodać kartę. Ja mam dodaną i nie ma żadnego problemu

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  12. Zią41

    Zią41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    85
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Częstochowa
    Ale ja nie mam karty więc logiczne że jej nie dodam.
     
  13. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No to nie ma innej opcji, jeżeli będziesz chciał pobrać TR musisz usunąć SD

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  14. Zią41

    Zią41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    85
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Częstochowa
    Ehh, jakbyś zauważył to problem, rozwiązany, z TR nie tyle co chodzi o zainstalowanie tylko o kupno...

    Wystukane z THC 8S za pomocą palca :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum