1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z goldem 48h

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Xayan, Wrzesień 29, 2011.

  1. Xayan

    Xayan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cześć.

    Wiadomo, beta BF3 to człowiek chce zagrać. Postanowiłem więc wykorzystać kod na golda 48h, którego dostałem kiedyś do Halo: Reach. Wpisuję, wszystko ok, wracam do dashboarda... a tu pisze, że mam konto darmowe! Wyłączyłem i włączyłem konsolę - dalej to samo. Gdy chcę na nowo wpisać kod - został już użyty. Dlaczego tak się dzieje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. skrzydel5

    skrzydel5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Tak będzie Ci pisać ale możesz używać wszystkich funkcji Golda
     
  4. Xayan

    Xayan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To dlaczego nie mogę pobrać bety BF3? =/
     
  5. TrueGrand

    TrueGrand Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zdaje mi sie, ze nie masz pewnych praw jak abonent Golda .
    To jest na zasadzie przetestowania trybu Multi w grach ale juz w MarktPlace jestes Silverem
     
  6. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Bo 48H to jest trial i dostajesz tylko 48H do multiplayera.
     
  7. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    dokladnie, i nic nie sciagniesz bez golada bo masz silver, proste ;)
     
  8. mikul1991

    mikul1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    270
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie chcę zakładać nowego tematu. Kupiłem członkostwo GOLD na 3 miesiące. Po wpisaniu kodu dostaję pokazuje mi, że wszystko jest ok, daję wykonaj i mam kod błędu 8016a04b i niestety nic nie mogę z tym zrobić
     
Wczytywanie...

Poleć forum