1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z goldem.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szyna55, Styczeń 14, 2010.

  1. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam!

    Kupiłem dzisiaj golda na 1 miesiąc i mam taki oto problem:
    W konsoli gdy już go wpiszę wyskakuje mi taki komunikat:
    "Nie można pobrać informacji z rynku usług Xbox Live. Spróbuj później.
    Kod stanu: 8016a04b"

    A gdy wpiszę go na stronię xbox.com to mam taki error:
    "An error has occurred during the transaction. Please try again later."

    Miał ktoś z was takie coś kiedyś ? Może wiecie jak temu zaradzić?

    P.S Kod kupiłem na keye.pl i konsultowałem się już z nimi w tej sprawie, napisali że to może być wina internetu (dziwne, nigdy nie było problemu).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    powiedz na jaki region kupiles Xbox Live Us czy EU ?
     
  4. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kod działający na całym świecie, przynajmniej tak mi powiedział konsultant z keye.pl
     
  5. davidsindahouse

    davidsindahouse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hamburg/Ulm/Bonn/Cieszyn
    Miałem ten sam problem kiedyś i nie umiałem znaleźć odpowiedzi, support ze strony MS nic nie dał mówili tylko o "busy servers" i "try again later" choć sami sobie nie umieli do końca wytłumaczyć dlaczego.

    Po prostu próbowałem dalej i kod po 2-3 dniach sam przeszedł, u ciebie powinno być podobnie.
     
  6. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Powodem był kod który nie działa na moim regionie (Australia). Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum