1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z GOW3 - brak autoryzacji płyty.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez HantezaPL, Marzec 18, 2012.

  1. HantezaPL

    HantezaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.


    Wkładam do napędu płytę GOW3, leci intro epic games, i najczęściej przy uruchamianiu się do menu wyskakuje błąd:"brak autoryzacji płyty" mogę dać ok i anuluj i w obu przypadkach cofa mnie do dasha. Co mogę zrobić żeby takiego błędu nie było?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Plyta oczywiscie nie jest oryginalna ?
    1.Usun ja z dysku i nie instaluj
    2. Najedz na dysk wcisnij Y potem wyczysc pamiec podreczna
    Jesli gra nie byla zainstalowana to usun z pamieci wszystko co z nia zwiazame a potem wyczysc pamiec podreczna tego uzadzenia

    Jesli nagrywane iso ma 8,13 GB to nie probuj ich instalowac bo bedziesz mial tak z kazda inna gra
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Prawdopodobnie twój Dash jest wyższy od 13604, dlatego nie może autoryzować dysku przy grach XGD3.

    Jeśli chcesz tą grę zainstalować na dysku, to nagrać ją iHAS'em z LT MAX.

    Jeśli chcesz grać z płyty, to usuń ją z dysku i wyczyść pamięć podręczną konsoli.
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To zależy jaki jest dashboard i jakie lt. Nie pisz posta pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  6. HantezaPL

    HantezaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    zrobiłem tak jak mówiliście, usunąłem ją z dysku, usunąłem pamięć podręczną i wszystkie savy związane z GOW3 ale problem powraca po jakimś czasie, czego to jest wina i jak to naprawić?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Rozumiem, że nie instalowałeś tej gry od nowa?

    Jeśli nie, to sformatuj dysk i wgraj LT od nowa.
     
  8. HantezaPL

    HantezaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    z LT odpada, przerabiałem u znajomego i nie mam kasy. Nie da się inaczej?
     
  9. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    to niech ci przerobi jeszcze raz bo skiepscił sprawe jak widać:/
     
  10. HantezaPL

    HantezaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dziwna sprawa bo tylko na GOW3 takie rzeczy się dzieją.
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ściągnij inną wersję gry (od innej grupy rip'ującej).
     
  12. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    mnie dzisiaj troche xbox zdołował ,mam lt2.0 nagrywane zwykłą nagrywarka gry ,przeszedłem duzo gier xgd3,nie miałem zadnych problem,dzisiaj po jakims czasie uruchomiłem soul calibur i wyskoczylo mi "brak autoryzacji dysku" no i wyłączyła mi sie konsola ,uruchomiłem od nowa i normalnie działało ,co to moze byc może płyta juz na wykończeniu"(verbatin)
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płyta nagrana słabą nagrywarką albo laser.
     
Wczytywanie...

Poleć forum