1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z gow3 nagrany przez ihas i puszczony przez abgx najnowszy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzes207, Styczeń 22, 2012.

  1. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gre nagrałem przez img burn niby nagrało sie do 100% ale jak juz sie nagrała to napisło cos po angielsu ze nie zmiesciło sie wszystko na pyłyte przepusciłem jeszcze nagrana płyte przez abgx najnowszy i wywaloło mi napis na czerowno (Media size 92048 bytes ) is too small to be an xbox360 game o co chodzi?? abgx skonfigurowany poprawnie tak samo imgburn płytki paltinum firmaware w ihasie pod platinum.Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1.Wgrywałeś LT MAX do iHASa?
    2.Spróbuj na Verbatimach.
     
  4. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1.tak lt max przerobiony pod platinum
    2.nie ma niestety obecnie verbatimów :(

    co jeszcze moge poradzic ??
     
  5. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Przepuść obraz przez abgx przed nagraniem i zobacz co się wyświetla

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dlatego warto włączyć weryfikację.
     
  7. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wszystko ładnie na zielono pisze zadnego czerwonego napisu
     
  8. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    weryfikacje mam właczona w img burn
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Było Topology data is currently verified?
     
  10. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    tak było topology,podczas wsadzenia gry do xboxa nie wykrywa mi gowa w napedzie
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    A tak w ogóle jaką masz przeróbkę?
     
  12. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    lt.3.0
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Usuń grę z dysku i wyczyść pamięć cache konsoli.
     
  14. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gre nie jest wogóle zrzucona na dysk poprostu chce ja z płyty odpalic w napedzie
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wyczyść pamięć cache konsoli i włóż płytę.
     
  16. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    co zrobic gdy gra nie miesci sie na płyte np battlefield 3 pisze mi w clone ze gra za duzo zajmuje ??
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  18. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    uzywam ihasa nagrywarke i płyty platinum czemu wyskakuje ze gra battled 3 nie zmiesci sie na płyte co zrobic zeby sie zmiescła ??
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wybierz opcję Truncate przy wyskakującym okienku.
     
  20. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie pokazuje mi sie własnie Truncate w okienku imgburn czemu ??,nagrywarke mam ihas,i mam jeszcze takie pytanie ma obraz iso gowa 3 i battlefield 3 wyskakuje mi jakis bład przy 100% ze jakby nie nagrało sie do konca bo nie było mijesca na płycie o co kaman ??
     
  21. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kup Verbatimy, bo tylko one mogą w pełni nagrać grę XGD3 albo baw się z Media Speed.
     
Wczytywanie...

Poleć forum