1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z gra AC: Brotherhood

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez staticsoul, Wrzesień 10, 2011.

  1. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam dostalem od kolegi kilkanascie gier w tym Assasin Creed Brotherhood. Wkladam plytke do konsoli pokazuje mi ze Zagraj w AC ale przez jakis czas po odpaleniu gry pokazuje mi sie czarny obraz, nie wiem czy to jest plyta zle nagrana czy moze byc porysowana i nie czytac konsola tej plyty.
    Jezeli jestescie w stanie pomoc to dzieki pzdr")
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam cos takiego intefejs glowny: 2.0.13146.0
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    nie wiadomo pod jakiego dasha patchowany był iso gry. Teraz jedyne wyjście to przerobienie konsoli do LT 1.91
     
  6. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm albo sciagnac gre pod innego iso ?
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    jeżeli masz LT 1.9 to z tym dashem można, ale jeśli inna przeróbka, to niestety kupa
     
  8. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak to sprawdzic jakiego mam LT ?
     
  9. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    a kiedy przerabiałeś?, kto ci przerabiał? Może jest jakiś sposób sprawdzenia, ktoś nawet pytał na forum. Ja niestety nie wiem.
    Ale dasha masz chyba tego, który usuwał przeróbkę, więc musiałeś przerabiać ponownie
     
  10. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    znaczy przerabialem tylko raz i to bylo jakos w maju wiec nie wiem
     
  11. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to jest moja pierwsza przerobka x'a
     
  12. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  13. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    nie sprawdzisz jakie masz lt, chyba że odłączysz napęd i podłączysz do kompa. Pewnie masz 1.1. Oflagowałeś sobie tylko konsolę.
     
  14. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Z tą flagą to moim zdaniem czysta teoria. Ja raz sprawdzałem, niby miałem, dwa dni później już pokazywało że nie. Ale wracając do tematu. Masz dasha który usuwał przeróbkę, a przerabiałeś przed jej pojawieniem się. Czyli napęd, który nie reagował na dasha. Jeżeli masz na zbyciu płytki, ściągnij nowe iso, przepuść przez abgx-a i wypal. Abgx ładuje patche właśnie pod tego dasha, nie wiem jak z flashem. Ale spróbować możesz
     
  15. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam przerobke 2.0 wiec nie wiem dlaczego nie dziala ? moze gra na jest porysowana czy cos i nie odczytuje ale pokazuje sie w okienku menu Xboxa ze jest to nie wiem
     
  16. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiec pewnie cos z plyta jest nie tak..
     
  17. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma jeszcze przeróbki 2.0 wiec jak Ty ją możesz miec ?
     
  18. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  19. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie dziala bo nie masz patcha do lt 1.91 przepusc obraz przez abgx najnowszy i nagraj ponownie
     
Wczytywanie...

Poleć forum