1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą assasin's creed brotherhood - lt+ (czarny ekran) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kuba_1000, Lipiec 18, 2011.

  1. kuba_1000

    kuba_1000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Panowie
    Mam problema. Posiadam X-Boxa 360 LT+ z napędem Lite-on, niby jest wgrany nowy dashboard.
    Próbuję uruchomić grę Assasin's Creed Brotherhood ale nie idzie. Ściągnełem obraz gry z torrentów - GLOBAL po ang, przepusciłem przez AGBX i wiadomo AP 2.5, czerwone i zółte literki. Spaczowałem obraz programem - ppfomatic_version_3.0. Ponownie przepuściłem przez AGBX i niby jest wszystko OK....... ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting - wszysttko zielone niby cacy. Nagrywam gre IMGBurnem wkładam płytkę do konsoli płytę wczytuję jest obrazek gry, nawet gra się instaluję ale przy próbie uruchomienia jest Czarny Obraz.
    Mieliście podobny Problem??????????????????????

    P.S. Dodam jeszcze ze kiedyś po nagraniu gry NFS Shift 2 i po włożeniu płyty wołało mi o aktualizację, tak też zrobiłem i od tamtego momentu nie chodi mi CO Black Ops..czytałem że to jakieś zabezpieczenie i takie tam.....Ale czy to może mieć wpływ teraz na niedziałającego AC B ?????????????
    z góry dzięki za podpowiedz:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Więcej wykrzykników trzeba było napisać. A po co patchowałeś ppf o matic? Jeśli masz lt+ 1.1 i najnowszy dash, to nie będą działały Ci gry z ap.
     
  4. RajdeN

    RajdeN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rojca
    uzycie powyzej 3 wykrzyknikow swiadcza o problemach psychicznych ^^, a co do AC:B, bylo juz.. i to calkiem niedawno ;x
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    @up
    widac ze ty masz problemy z samym soba, kolejny post w ktorym nie pomagasz, nic nie wnosisz a nawet linka nie podasz.. smieszne.


    @kuba_1000
    Po spaczowaniu nie przepuszczasz juz przez ABGX bo on przywroci pierwotne ustawienia w obrazie i fakt, ze paczowales wczesniej nie bedzie miec zadnego znaczenia.
    Najpierw sprawdz w abgx czy obraz jest poprawny, potem spaczuj ppfomatic i wtedy nagraj, bedzie dobrze
     
  6. kuba_1000

    kuba_1000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po co paczowałem ppf o matic? Bo nigdy nie nagrywałem gier z ap2.5 a naczytałem sie w hu## postów że robi sie tak czy tak.
    Szczerze mówiąc sam już nie wiem co do ku#### mam zrobić:D
    A co do z0nk31 dzięki za podpowiedź. Sprawdzę jutro i napisze czy pomogło mi to w uruchomieniu gry.

    P.S. wykrzykniki świadczą że jest to dla mnie priorytet i mam to głęboko w ***** co ktoś sobie pomyśli...mogę być psychiczny, ale prosiłbym o odpowiedź jeżeli ktoś miał już taki przypadek:)
    z góry dzięki i pozdrawiam
     
  7. wilim

    wilim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    Też miałem identyczny problem zrób tak ja post powyżej najpierw abgx, potem ppfomatic i od razu nagrywasz grę będzie dobrze :)
     
  8. kuba_1000

    kuba_1000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki Panowie....zrobiłem tak jak pisał z0nk31 i wilim - najpierw puściłem przez agbx potem spaczowałem ppfomatic i odrazu nagrałem..gierka śmiga:)
    dzięki wielkie dla z0nk31 i wilim za podpowiedz jesteście Wielcy:D
    Pozdrawiam...temata uważam za zamknięty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum