1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z gra Assassin Creed Brotherhood

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez swidereczek, Listopad 21, 2010.

  1. swidereczek

    swidereczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w temacie tylko troche bardziej sie rozpisze. Jestem od 2 lat posiadaczem tej konsoli, zadowolonym ;p Starszy brat przerobil konsole i tak sie sklada ze opuscil juz dom i zostawil mi wszystkie problemy z nia zwiazane. Chodzi mi w szczegolnosci o to jak sprawdzic jakie iso mam? Rowniez to ze wczesniej brat sam nagrywal gry na konsole bez potrzeby Active Iso. Nie zostawil mi wiedzy jak sie nagrywa a znajomy kolega pokazal poradnik lecz potrzeba jest najperw odpalania plytki Active Iso. Smialo moge napisac ze poscwiecilem dzieki tej metodzie (odpalania Iso) czas na 2 gry: Unleashed II oraz CoD Black Ops. Dzisiaj udalo mi sie pobrac do konca Assassin Creed Brotherhood. Za pomoca Iso.. odpalilem gre lecz potrzebna byla aktualizacja ktora przeprowadzilem. Teraz jak proboje odpalic gre dzieki Iso jest napisane: Nie rozpoznano plyty.. cos w tym stylu przepraszam za nie dokladne informacje ale sie wkurzylem :| nie wiem jakim iso czy jak to sie nazywa dysponuje moja konsola, nie wiem czy mozna grac w starsze gry aaaa mozna to jakos cofnac czy to nie jest zaden problem dla starszych gier?

    Tak wiec prosze o pomoc na moje pytania. Mozliwe ze sam pewnie byl znalazl na forum odpowiedzi ale pragne aby ktos z was znal moj problem w calosci :|

    pozdrawiam Swieżak
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    teraz to masz posprzątane. Oflagowałeś sobie konsolę offline i nie odpalisz ani AC:B ani NFS: HP do czasu wydania przeróbki LT+.
    Poszukaj sobie jednak dlaczego.
     
  4. swidereczek

    swidereczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki AiZo ale tylko te gry nie bede mial mozliwosci odpalenia ? inne moge normalnie probowac?

    edit

    Czyli teraz nie ma mozliwosci grania w acb pirata tak?
     
  5. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    wszystkie które wychodzą ostatnimi czasy. Odpalisz te stare co do tej pory wychodziły i nagrywałeś.
     
  6. swidereczek

    swidereczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wracajac do oflagowania to rozumiem juz o co chodzi. Pytanie jeszcze jest takie czy bez podlaczania konsoli < z xbox live nie korzystam> do neta i nie dostaniu oficjalnego bana bede mogl miec przyjemnosc grania w nowe gry jakie wyjda? glownie piraty :p chodzi mi w szczegolnosci o tego acb czy po wyjsciu LT+ bede mogl w nia zagrac?
     
  7. Croxite

    Croxite Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    tak ale jak przerobisz na lt+
     
  8. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    teraz jest mozliwosc, ale zanim wrzucales update dashboardu z płyty Assassin's Creeda. Czyli na dashboard 9199 wrzucales jeszcze 2 inne update i dopiero wtedy ten z płyty AC - wtedy gry działają, sposób sprawdzony na lite-onie przeze mnie - dziś. Działa w 101% :)
     
  9. swidereczek

    swidereczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie moge jakos cofnac tej opcji albo cos zrobic zebym mogl juz teraz w danej chwili grac w acb ? :)

    AiZo zaprzestan meczyc teraz konsole tylko pomoz biednemu graczowi... :((((
     
  10. Niko

    Niko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Jarocin
    Nie da się cofnąć. Krótko mówiąc dałeś ciała... ;-) Jedyne wyjście dla Ciebie to czekać na LT+ i jeszcze raz przerobić konsole.
     
  11. swidereczek

    swidereczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aaa to dzieki za ta smutna wiadomosc :( a jak przerobie ta konsole to bedzie normalnie wszystko tak jakbym nie zrobil tej aktualizacji? tam z tym banem to kij ale chodzi mi o to czy bede musial za kazdym razem przerabiac konsole? :|
     
Wczytywanie...

Poleć forum