1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą assassin's creed revelations

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tomisz997, Luty 6, 2012.

  1. Tomisz997

    Tomisz997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szukałem w wielu postach i nic choć jestem zielony.
    Mój problem polega na tym iż mam lt2 i dasha 2.0.13599
    I gdy wkładam płytę z assassin's creed revelations to wyskakuje zaktualizuj konsole a szukałem i inne osoby z lt2 i tym dashem mogą grać

    Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    a przepuszczałes przez abgxa??
     
  4. Tomisz997

    Tomisz997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak przepuściłem przez abgx
    jak masz jakąś ściągę jak go ustawiasz to sprawdzę ale nagrywałem 2 razy i 2 razy na innych opcjach
     
  5. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    przez jaką wersję abgx ? 1.0.6 ?
     
  6. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    Moim zdaniem zrób aktualizacje za pomocą xboxlive. Chyba że grasz ofline
     
  7. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jeżeli przepusciłes przez abgxa najnowszego to dograło ci patche i nie uruchomisz juz tej ggry na lt 2.0
    musisz sciagnać nowy obraz i odrazu nagrac na plyte nie przepuszczaj przez zadnego abgxa i powinno ruszyc
     
  8. Tomisz997

    Tomisz997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    DZIĘKI SPRAWDZĘ JAK KUPIE NASTĘPNE PŁYTY
    sory za caps
     
Wczytywanie...

Poleć forum