1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą BATMAN: ARKHAM ASYLUM

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Matijas, Listopad 28, 2010.

  1. Matijas

    Matijas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Nagrałem grę BATMAN: ARKHAM ASYLUM przez program ImgBurn prędkością 3 o ile dobrze pamiętam. Wszystko robiłem tak jak powinno się to zrobić (wcześniej nagrywałem gry i wszystko było dobrze) Tak więc nagrałem, wsadzam płytkę do napędu, dwa dziwne zgrzyty, ekran robi się czarny, po czym wielkie logo xbox i na dole pasek do obsługi filmów DVD. Po prostu czyta mi grę, jak film DVD.
    Płytki są dobre jakościowo, dodam tylko, że zrezygnowałem z opcji weryfikacji płyty, która następuje po procesie nagrywania. Chciałem zaoszczędzić dodatkowe 30 minut. To byłą jedyna różnica, wcześniej gry nagrywałem z opcją sprawdzenia. Jednak nie wydaje mi się, żeby to miało jakiś wpływ. Płytka nagrała się normalnie.
    Ktoś wie może, jaki jest problem ? Nie bardzo chce mi się marnować kolejną płytę na próby, lub znowu ściągać ponad 7 GB tej samej gry.

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie zmieniłeś wave gry.
    Twój fw napędu nie obsługuje tego wave.
     
  4. Matijas

    Matijas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A mógłbyś napisać, jak to zrobić ?
    Dodam, że nie wiem jaki mam fw napędu i ta gra, była już odpalana na mojej konsoli. Tzn inna płyta, u kolegi kiedyś wkladałem jego grę do napędu i normalnie działało.
     
  5. Matijas

    Matijas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam 1.61 konsola z kwietnia tego roku. Czytałem, że do 1.61 nie trzeba nic zmieniac w wave gry.
    Więc o co chodzi ?
     
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
  7. Matijas

    Matijas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No więc Batman jest wave 3 ja mam ten przedostatni fw. Nie kumam dalej dlaczego dopala grę jakby to był film dvd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum