1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą Batman Arkham city

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez waldaks, Kwiecień 18, 2013.

  1. waldaks

    waldaks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bydgoszcz, Poland, Poland
    Witam,ostatnio pobrałem grę batman arkham city na lt.2.0.Gra normalnie chodziła mi przez 2 tygodnie,niestety weszłam na xbox live dokonała mi się aktualizacja i batman przestał działać(płyta nieobsługiwana). Wszystkie inne gry jak far cry 3,risen 2 działają.Czy da się coś zaradzić w tej sytuacji?

    Moja wersja przeróbki: lt.2.0
    dash: 2.016203.0

    Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3220
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Musisz wgrać LT3.0
    Wchodząc na LIVE konsola złapała cichą aktualizację tablic DAE.
     
    1 osoba to lubi.
  4. waldaks

    waldaks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bydgoszcz, Poland, Poland
    Acha,mam jeszcze jedno pytanie jak przerobie konsole na lt.3.0 czy takie gry jak far cry 3,risen 2,batman arkham city będę musiał jeszcze raz nagrać na nowo tylko na lt-3.0?
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3220
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak.
    Będziesz je musiał nagrać jeszcze raz z topologią pod LT 3.0
     
    1 osoba to lubi.
  6. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    Tak, bo są na lt 2.0. A takowe gry nie pójdą ci na lt 3.0 ;P
     
    1 osoba to lubi.
  7. waldaks

    waldaks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bydgoszcz, Poland, Poland
    Tego się obawiałe...dziękuje za szybką odpowiedz.Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum