1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą battlefield hardline

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Shruikan, Marzec 15, 2015.

  1. Shruikan

    Shruikan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Posiadam xbox'a przeribionego pod rgh. Otóż ostatnio ściągnąłem wyżej wymienioną grę w formacie GOD (czy jakoś tak, wiecie pewnie o co chodzi) I tak, są dwa foldery w tym. W jednym chyba jest multiplayer, gdyż jak go włączam, to wywala mi coś o zaktualizowaniu xbox live. W drugim natomiast single player, jednak tu jest mały problem. Wyskakuje mi komunikat o zainstalowaniu dodatkowej zawartości, jednak jak klikam ok, to wyskakuje mi komunikat o tytule "zmień płytę", a pod tym "włóż dysk trybu online" i kolejny komunikat "włóż dysk z trybem dla jednego gracza". Poradzi ktoś co zrobić? Tylko prosił bym łopatologicznie :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Folder ( 00000002) wrzucić na dysk wewnetrzny(to jest content) a (000070000) na dysk wew. lub zew. Prościej nie potrafie wytłumaczyć
     
  4. Shruikan

    Shruikan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko jest taki problem. Ogólnie mam dysk zewnętrzny 2TB, a wewnętrzny w konsoli ma 4GB, z czego wolne jest niecałe 100mb , a ten folder co mam przerzucić na wewnętrzny ma ponad 3GB
     
  5. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    No to nie pograsz wymagany dysk wew . Nic już więcej nie poradze
     
    Shruikan lubi to.
  6. Shruikan

    Shruikan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej, to nic... Dzięki za pomoc, temat do zamknięcia.
     
  7. malezlo22

    malezlo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2014
    Posty:
    108
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Proponuje penka 32 gb scormatowac pod konsola utworzyc tam folder 16 zerowy i wzucic gre ustawic sciezki w fsd i powinno hulac
     
Wczytywanie...

Poleć forum