1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą Bioshock xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez klawiatura88, Grudzień 17, 2009.

  1. klawiatura88

    klawiatura88 Banned

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam wszstkich mam problem z gra bioshock nagralem dzis gre (wersja gry to Bioshock.Uncut.PAL.XBOX360-SWAG 7giga ) na plyte Omega imgburnem predkosc 2,4 ok nagralo sie dobrze ale gry odpalam gre i jestem w Rapture i wychodze z kapsuły to sciany ,podloga i inne elementy otoczenia sa pokryte kolorowymi teksturami , teksturami w kratke ,roznego rodzaju jaskrawe kolorki na scianach itp co moze byc nie tak dla ulatwienia dodam ze obraz sprawdzony abgxem i zero bledow i jeszcze raz nagralem ten sprawdzony i naprawiony obraz i tym razem predkoscia 2mb/s i dalej to samo co moze byc nie tak czy ktos spotkal sie z bledem takiego typu w tej czy innej grze ,jakies sugestie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Alucard321

    Alucard321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2007
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzegom/Jelenia Góra
    Czasem obrazy sa po prostu skopane. Sprobuj rozpakowac go jeszcze raz bo zapewne pierw byl spakowany. Nagraj na Verbatimie. Predkosc nie ma wiekszego znaczenia. Jest ona tak w zasadzie zalezna od twojej nagrywarki. Mozesz takze pobrac latke z xbox live. Mozliwe ze to cos da.
     
  4. klawiatura88

    klawiatura88 Banned

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pobralem latke ale to nic nie dalo a obraz gierki nie jest jeszcze raz spakowany sa dwa pliczki iso i dvd tak jak powinno byc a gdy otwieram iso to sa tam pojedyncze pliczki
     
  5. klawiatura88

    klawiatura88 Banned

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to prosilbym o plik ******* jezeli mozna do gry bioshock sprawnej i wersji pal
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak nagrywasz na omegach to sie nie dziw
     
  7. Magil

    Magil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tanie płyty mają to do siebie
     
  8. klawiatura88

    klawiatura88 Banned

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Maxelle są bardzo dobre, wymiata oczywiście Verbatim, ewentualnie średniej no słabe raczej esperanza. Maxell jest z tej samej fabryki co Verbatim i jest tanszy. Polecam.
     
  10. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Także mam problem z Bioshockiem tylko trochę inny podczas wczytywania konsola mi się zawiesza i tak za każdym razem nawet po zainstalowaniu gry na dysku twardym, obraz był nagrywany na różne płytki obecnie jest nagrany na verbatimie. Co zrobić ????
     
  11. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jak zwykle grupka "fanatyków Verbatima" na dzień dobry obstawia , że zła płyta ( bo nie Verbatim ) a jak się okazuje ,że po nagraniu na Verbatimie i tak nic z tego to ..... cisza ..... Moim zdniem przed nagraniem sprawdż grę programem abgx360 ( konfiguracji poszukaj tu i w google ) bo może obraz jest uszkodzony ( żle zripowany . )
     
  12. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Nagraj drugi raz, sprawdz 50razya bgxem ze wszystkimi opcjami sprawdzajacymi, sciagnij inny obraz, obczaj inna gre czy nie ma takiego buga
     
  13. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    w abx wykazał "Bad rip" jest jakiś sposób na naprawienie obrazu, normalnie bym ściągnoł inny ale niestety mam neta z playa bezprzewodowy i mam limit 10GB miesięcznie a po około 8GB wykorzystanych net się muli strasznie ;-(
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  15. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no cóż trudno. Dzięki za pomoc ;D
     
  16. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Więc jednak błąd w obrazie gry , a nie wina płyty .
     
Wczytywanie...

Poleć forum