1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z gra bład DLL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zenonlaskowik, Marzec 4, 2010.

  1. zenonlaskowik

    zenonlaskowik Banned

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam nagraem na plytke gre bad company 2PAL szybkosc x2,4 (zmaronowalem dwie plyty) i za kazdym razem jak biore start w menu głównym wyskakuje konsolka z bledem "failed to load dll game /game .xex" i pytanie moje jest co to za blad zawsze nagrywam i dobrze jest mam plyte z zctivation iso wersja 1,6 wkladam do napedu ,potem gierke co moge robic zle
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    Mozesz miec uszkodzony obraz plyty sprubój sciągnac inny. To powinno rozwiązac problem :)
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Daj loga z abgx360 po sprawdzeniu płyty lub obrazu iso z kompa .
     
  5. zenonlaskowik

    zenonlaskowik Banned

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam ponownie zrobilem srenna z abgxa prosze zobaczyc i odpowiedziec [​IMG]
     
  6. Tomo262

    Tomo262 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Płock
    może ktoś spojrzy?
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  8. Tymonxxx2

    Tymonxxx2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam ten sam problem pobrałem inną wersje ale po wybraniu kampanii podczas wczytywania 1 misji gra sie zawiesza przy wczytywaniu
     
  9. boob

    boob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Rowniez mam taki problem :/ W abgx sprawdziolem obraz i nie bylo zadnego problemu. Wszystko na zielono. Na wypalonej plytce rowniez wszystko ok. Na czerwono tylko blad z wave nbo musialem zmienic na nizszy :/ o co moze chodzic ?? da sie ten obraz naprawic czy trzeba nowy sciagnac ??
     
  10. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    A jak przerabiales gre ? Na jaki Wave, czy w ogole nie przerabiales?
     
  11. boob

    boob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przerabiałem jak zwykle programem z forum 3rd.wave.patch i zawsze działalo ;)

    [​IMG]



    Tak to wyglada teraz po przerobieniu na wave nizszy.
     
  12. powinnosc97

    powinnosc97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam identyczny problem, wypaliłem 2 płyty i failed load dll game.hex u kmpla sprawdzałem obie płyty działają proszę o pomoc!
     
Wczytywanie...

Poleć forum