1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z grą call of duty -world at war-

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez robson601, Grudzień 18, 2011.

  1. robson601

    robson601 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,grałem w zombie online i wyrzuciło wszystkich a mój level spadł z 56 na 1 i xp jest teraz na minusie aż -2147483646!!!!!! nie moge grać w tą gre online i żadna mapa nie jest dostepna.inne gry normalnie działają,proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrcinkam

    mrcinkam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    uzywales jakis cheatow lub ktos z Twojego teamu? pewnie przez to dostałes bana
     
  4. robson601

    robson601 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gralem z obcymi ludzmi bo znajomych nie bylo.nie uzywam zadnych cheatów więc czemu ban dla mnie??da się coś z tym zrobić???dopiero co kupiłem gold 12 mieś. i nie bede mogl pograc w najlepsza dla mnie gre????
     
  5. Petek

    Petek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dołączam sie do pytania lecz ja mam tak w COD 4, niestety wrzucilo mnie na jakis zhackowany server i utracilem caly exp i nie moge wbic na zadna gre. sam nie cheatuje.
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  7. cyberbob32

    cyberbob32 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witam

    Ostatnio przerobilem konsole na rgh. Wczesniej naped byl przerobiony na LT3 i gra jak w temacie dzialala a teraz nawet jak przerobie gre w RGH albo z plyty pojawia sie czarny ekran z napisem LOADING i znika i tak w kolko, Patrzalem na pena i caly czas pracuje ale nic sie niedzieje tylko ten znikajacy napis i czarny ekran nonstop. Moze ktos mi pommorze co musze zrobic
     
  8. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum