1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą Call of Juarez:Bound of blood

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Odwraro, Kwiecień 23, 2015.

  1. Odwraro

    Odwraro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam.

    Tak jak w temacie,mam problem z tą grą.Otóż,niedawno kupiłem xboxa 360 slim 4GB i pożyczyłem od kolegi grę Call of Juarez,przeszedłem 2 rozdziały i zacząłem 3. I właśnie tu mam problem,gdy zaczyna się rozdział nie widzę swojej broni,i nie mogę się poruszać postacią.Pad działa elegancko na innych grach np.Fifa 15,GTA IV,więc myślę że to nie jest wina kontrolera.

    Proszę o pomoc.
    Pozdrawiam,Odwraro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    249
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    Gra oryginalna czy pirat? U kolegi nie ma tego problemu?
     
  4. Odwraro

    Odwraro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Gra oryginalna,u kolegi śmigała elegancko,zero tego typu błędów.
     
  5. Araxel

    Araxel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lesko
    Może spróbuj usunąć pamięć podręczną nośnika na którym masz zapis gry i również usunąć jej save :) Miałem tak z GTA IV i pomogło :) Ale niestety będziesz musiał zacząć od nowa :)
     
    Ostatnia edycja: Maj 10, 2015
Wczytywanie...

Poleć forum